Jong meisje zorgt online voor verwarring en ophef: ‘Ik dacht echt dat dat je opa was’

WhatsApp Image 2024 05 18 at 170936 1jpg

Reacties stroomden binnen nadat Nicole Downs nieuws over haar relatie met de 33 jaar oudere Michael deelde via TikTok.

Een liefhebbende jonge vrouw vertelt dat ze zich een leven zonder haar partner, ondanks het leeftijdsverschil van 33 jaar, niet kan voorstellen.

Toen Nicole Downs, op 22-jarige leeftijd, Michael ontmoette, was ze pas 18 en hij 51. Drie jaar later zijn ze nog steeds samen en hebben ze hun relatie publiekelijk gemaakt.

In eerste instantie hield Nicole de relatie geheim, maar nu heeft ze besloten om hun liefde openbaar te maken via TikTok.

Ze deelden een video waarin ze symbolisch een slot en sleutel weggooien, wat leidde tot reacties waarin velen dachten dat ze familie waren.


In een uitspraak op TikTok zei Nicole: “Ondanks ons leeftijdsverschil van 33 jaar zijn we gelukkig samen, ook al denken anderen er misschien anders over.”


“Ik zou me mijn leven niet kunnen voorstellen als we nooit elkaar waren tegengekomen. We zijn begonnen met daten in 2018.”


Vervolgens deelde ze dat ze al drie-en-een-half jaar samenwonen en beschreef ze hun relatie als “beste vrienden.” We hebben samen een kat, Grizzy. We zijn gelukkiger en hechter dan ooit.”


De video van Nicole werd meer dan 700.000 keer bekeken en kreeg diverse reacties, waarbij velen dachten dat Michael haar vader was, of zelfs haar opa.


Iemand schreef: “Ik dachtIk dacht dat het je vader was voordat ik naar het onderschrift keek,” zei de ene persoon. En een ander merkte op: “Ik dacht echt dat dat je opa was.”

@nicoledownns Boyfriends don’t count #agegap #couplestiktok #trending #agegaprelationship #couplestrend ♬ original sound – uhurayedits

Na het zien van deze video gaven sommige mensen wel heel opvallende reacties!

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven