Zweedse krant meldt incident met Joost Klein: Veel ooggetuigen en schade.

jjjpg

Een alternatieve benadering werd geïntroduceerd door de Zweedse krant Aftonbladet met betrekking tot het Joost Klein-schandaal, welke afwijkt van eerdere verhalen die door AvroTros zijn gepubliceerd.

Verslaggeving van Aftonbladet onthult dat er een incident plaatsvond met een jonge fotografe waarvan de camera beschadigd raakte door het handelen van Klein.

Een anonieme bron, door Aftonbladet beschouwd als uiterst betrouwbaar, heeft Klein’s gedrag omschreven als “zeer agressief”, een conclusie die door meerdere ooggetuigen werd bevestigd.

Gedetailleerde informatie uit de Zweedse berichtgeving onthulde dat de betreffende fotografe deel uitmaakte van de productiecrew. “Er is haar hulp en ondersteuning aangeboden, en ze is naar verluidt behoorlijk aangeslagen door het incident”, aldus de bron.

Joost Klein gaat NL vertegenwoordigen op het Eurovisie songfestival met deze herrie!

De bron voegde eraan toe dat de European Broadcasting Union (EBU) het incident serieus nam en dienovereenkomstig handelde.

Joost Klein gaat NL vertegenwoordigen op het Eurovisie songfestival met deze herrie!

Volgens Aftonbladet vond het incident plaats kort na het optreden van Klein in de halve finale op donderdag.


De situatie vond plaats in de buurt van het podium, waardoor meerdere getuigen Klein’s gedrag als storend hebben ervaren.


Dit resulteerde uiteindelijk in schade aan de camera van de fotograaf, waardoor het incident nog complexer werd.


Dit verhaal werpt een nieuw licht op de situatie…

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven