Zoon van Wendy van Dijk krijgt media op zijn dak: Niemand neemt hem nog serieus

wenjpg

Sem van Dijk, zoon van Wendy van Dijk en Xander de Buisonjé, krijgt steeds meer kritiek te verduren over zijn muzikale talenten.

Met een muzikale achtergrond net als zijn vader, lijkt Sem het lastig te hebben om in de smaak te vallen bij het grote publiek.

Zijn recente rapnummer waarin hij zijn ervaringen als kind van bekende ouders uit, heeft niet het gewenste begrip opgeleverd; in plaats daarvan wordt hij minder serieus genomen.

Ondanks de weerstand blijft Sem doorgaan met zijn muziek. Zijn meest recente track genaamd ‘Waar ben je?’ werd echter ook niet warm ontvangen.

Kritiek van luisteraars richt zich op wat zij zien als kinderlijke rijmpjes en vragen zich af waarom Sem een ‘buitenlands accent’ gebruikt in zijn muziek.

Zelfs mediabedrijven zoals Mediacourant, Shownieuws en RTL Boulevard hebben twijfels geuit over het recente werk van Sem, al probeert Shownieuws enige positieve reacties te belichten.

Ondanks de kritiek blijft de jonge artiest vastbesloten om zijn eigen muzikale weg te volgen, ondanks de verschillende meningen en de uitdagingen die gepaard gaan met opgroeien in de schijnwerpers.

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven