Droevig nieuws voor de zoon van Frans en Mariska Bauer: ‘Zo is het nu eenmaal’

jr 2 1024x576jpg

Met regelmaat volgt een trouwe groep kijkers de belevenissen van de familie Bauer. Al twintig jaar geleden was hun realityserie erg geliefd en ook de nieuwe serie blijkt een groot succes te zijn.

Niet alleen vader Frans en moeder Mariska vallen in de smaak, maar ook hun charmante zonen trekken veel aandacht.

Mariska Bauer wordt ondersteund door haar zonen: 'Het is onzichtbaar'

Vooral Fransje Jr. heeft veel vrouwelijke fans, vooral onder de jongere kijkers. Van Frans’ vier zonen hebben drie een vriendin, die regelmatig in de serie te zien zijn.

Frans Bauer is 32 kilo afgevallen zonder dieet: Dit is zijn grote afvalgeheim!

De vriendin van Fransje Jr. was aanvankelijk niet te zien in de eerste afleveringen vanwege een tijdelijke breuk in hun relatie. Dit zorgde voor positieve reacties bij de jonge vrouwelijke fans, die Fransje als bijzonder aantrekkelijk beschouwen.

In een recente aflevering werd bekend dat de vonk tussen Fransje en Emy opnieuw was overgeslagen, en ze verscheen opnieuw in de show.

In het liefdesleven van Fransje zijn wederom veranderingen gaande, na een kort gelukkig moment. Hij en Emy zijn nu weer uit elkaar.

Ondanks dit feit heeft Fransje geen enkel probleem met het verschijnen van zijn ex in de serie: “Het is en blijft natuurlijk reality-tv. Het is hoe het is.”

Er lijkt echter geen reden te zijn waarom Fransje lang single zal blijven. Hij heeft namelijk een grote fanbase op Instagram.

Met regelmaat deelt hij video’s waarin hij zijn outfit van de dag laat zien. “Ik vind het heel leuk om met mode bezig te zijn.”


“Het maken van een filmpje van mijn outfits om reacties te verzamelen leek me leuk. Het eerste filmpje kreeg echter veel views, dus blijkbaar werd het gewaardeerd.”


1. “Er leek wat verbetering te zijn, maar het was van korte duur…
2. Helaas duurde de positieve trend niet lang voor Frans junior.
3. Gelukkig is hij nog jong en zal hij hier overheen komen.
4. De opwaartse beweging leek van korte duur te zijn.
5. Helaas was de nieuwe poging niet succesvol voor hem…”

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven