Yolanthe deelt opvallende foto met tekst: Nieuw vriendinnen?

WhatsApp Image 2024 05 27 at 210052 4jpg

In diverse media wordt gemeld dat Yolanthe Cabau de laatste tijd regelmatig gezien is met een vrouw, wat leidt tot speculaties over een mogelijke relatie op basis van insiderinformatie.

Na eerdere relaties met Wesley Sneijder en Jan Smit, lijkt Cabau nu een nieuwe richting in te slaan. Het huwelijk met Sneijder eindigde vanwege zijn herhaaldelijke ontrouw.

Na een relatie met een jonger mannelijk model uit Rotterdam, lijkt Cabau nu haar interesse te hebben verlegd naar vrouwen.

Vandaag deelde Cabau een nieuwe foto met haar vermoedelijke nieuwe partner, Molly Hatchcock. Eerder gaf Cabau in een interview met Grazia aan dat ze ervaring heeft met relaties met vrouwen:

“Ik zeg niet dat het de laatste keer is geweest. Ik ben blij dat ik het heb onderzocht. We hadden beiden wat gedronken en hadden veel lol.”


Cabau lijkt opnieuw deze weg te zijn ingeslagen en het bevalt haar goed, aangezien ze al maanden samen zijn en nu een officiële relatie lijken te hebben.


Onder de foto schreef Cabau de tekst “Alles of niets,” wat zou aanduiden dat ze volledig toegewijd is aan deze relatie.


De exacte betekenis achter deze woorden blijft een mysterie, maar het is duidelijk dat Cabau gelukkig is met haar nieuwe levenspad.


1. Toch wel een heel leuk koppel nietwaar?!
2. Niet 1 maar 2 bloedmooie vrouwen
3. Bijzondere tekst…
4. De foto met tekst zegt genoeg
5. Twee hele mooie vrouwen

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven