Filmpje van meid gaat viraal: De reden waarom zij niet wil werken is absurd!

WhatsApp Image 2024 04 24 at 114243 1jpg

Recentelijk heeft Lucy Welcher, een bekende social media influencer met bijna 20 miljoen likes op haar content, ophef veroorzaakt met een TikTok-video die snel viraal ging.

In de video deelde Welcher, die bekendstaat om haar uitgesproken standpunten, mee dat ze zichzelf “te mooi” acht om de gewone dagelijkse werkzaamheden uit te voeren die de meeste mensen doen.

De video toonde Welcher terwijl ze genoot van een ijskoffie in haar auto en was voorzien van het bijschrift “Niet mijn ding”.

“Ik wil niet werken voor de rest van mijn leven. Ziet het eruit alsof ik de komende 60 jaar elke dag om 6 uur wil opstaan? Nee! Daar ben ik te mooi voor!” verklaarde ze in de negen seconden durende clip.

De influencer, die toegeeft dat ze het lastig vindt om niet haar zin te krijgen, heeft met haar uitspraak veel discussie veroorzaakt.

Reacties van internetgebruikers waren snel en fel, met veel kritiek op haar opmerking.

Zij noemden haar “oppervlakkig” en “verwend” en stelden dat haar uitspraak impliceert dat werk alleen geschikt is voor mensen die zij niet aantrekkelijk vindt.

De reacties waren aanzienlijk en werpen een licht op de discussie over de impact die influencers hebben op hun publiek.

Dit incident benadrukt hoe een enkele opmerking de percepties en emoties van velen kan triggeren, en roept vragen op over de verantwoordelijkheden van bekendheden op sociale media.

Nadat gebruikers commentaar hadden geleverd, heeft Welcher de veelbesproken video verwijderd.

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven