Boze Wendy van Hout uit kritiek op Oranjezomer: ‘die vervelende types’

WhatsApp Image 2024 01 28 at 201028jpg

Er heeft zich een opmerkelijke ontwikkeling voorgedaan in het leven van Wendy van Hout, de partner van multimiljonair Peter Gillis.

Wendy van Hout openhartig over grote twijfels: ‘Deze opmerking is zo slecht’

Na het volgen van drie zanglessen staat ze op het punt om een lied uit te brengen, dat ze live zal zingen op een klein podium in “Massa is Kassa”.

Wendy van Hout ondergaat extreme metamorfose: ‘Spijt komt altijd te laat’

Haar lied is geïnspireerd op haar reputatie als een ‘meisje van de handel’. Echter, er kan gediscussieerd worden over de kwaliteit van haar zangkunsten; wellicht kan ze nog wat extra zanglessen gebruiken.

Wendy van Hout ondergaat extreme metamorfose: ‘Spijt komt altijd te laat’

Tijdens een optreden van Wendy in “De Oranjezomer” werd er lachend op gereageerd. Jack van Gelder merkte op:

Veel pijn en verdriet voor Wendy van Hout: ‘Dat hakt er zeker in’

“Dit is de nieuweNa dit optreden heeft ze zangles gehad, vertelt de vriendin van Peter. “Dat is écht waar!” Er wordt flink gelachen aan tafel, wat perfect past bij de informele sfeer van het programma.

Groot drama voor Wendy van Hout: Nachtmerrie wordt werkelijkheid!

Bij het zien van Peter die naast het podium staat te zwaaien lijkt het een beetje knullig. Echter, Wendy is allesbehalve blij met de kritiek en het lacherige gedoe in “De Oranjezomer”.

Wendy van Hout zorgt voor dieptepunt en krijgt ontzettend veel kritiek

Ze wil simpelweg genieten van het zingen op de camping zonder daarbij bekritiseerd te worden. Op Instagram reageert ze boos op de opmerkingen. “Mijn liedje, iets waar ik vol enthousiasme aan begon.”

“Compleet mijn plezier erin verpest door die misselijke typetjes bij o.a. De Oranjezomer, om nog meer negativiteit te creëren rondom alles wat wij als familie of individu doen. Want positief zijn is zo moeilijk!”

Vraagtekens bij berichtgeving Wendy van Hout: 'bedankt voor je begrip'

“Bedankt voor het belachelijk maken! Ik kan best wat hebben met mijn gezonde dosis zelfspot en iedereen zijn mening, maar dit… Triest! Het heeft mij verdrietig gemaakt. Het zou allemaal maar over jou gezegd en geschreven worden, walgelijk!”

1. Wendy van Hout is van slag en heeft het plezier verloren!
2. Wendy is verdrietig en noemt de situatie WALGELIJK!
3. Ik denk dat ik maar even niets zeg
4. Ze noemt het triest en walgelijk!
5. Ze is nu toch wel echt heel erg boos en verdrietig!

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven