Wendy van Hout vraagt veel geld voor een half uur zingen!

WhatsApp Image 2024 06 10 at 110410jpg

Er is recent ophef ontstaan rond Wendy van Hout vanwege haar reactie op kritiek vanuit het programma Oranjezomer, waarin haar zang en nieuwe nummer belachelijk werden gemaakt.


Op haar Instagram sprak Wendy haar fans aan om haar gevoelens over deze kwestie te uiten, waarbij ze liet weten hoezeer dit haar raakte.

Vraagtekens bij berichtgeving Wendy van Hout: ‘bedankt voor je begrip’

“Mijn liedje, waar ik vol enthousiasme aan begon, is volledig verpest door die misselijke figuren bij onder andere De Oranjezomer.”

Wendy van Hout openhartig over grote twijfels: ‘Deze opmerking is zo slecht’

Volgens Wendy hebben de presentatoren geprobeerd haar zangloopbaan te beschadigen en voelde ze zich slachtoffer van pesterijen op tv, zonder de kans om zich te verdedigen.

Veel pijn en verdriet voor Wendy van Hout: ‘Dat hakt er zeker in’

Nadat Wendy haar frustratie had geuit, bood Powned haar de gelegenheid om haar kant van het verhaal voor de camera te delen.

Wendy van Hout heeft het helemaal gehad met haters en misgunners: ‘Mij raakt het enorm’

Een terugkerend gevoel van pesterijen en misgunning wordt door Wendy ervaren, vooral vanwege de grote persoonlijke investering die zij heeft gedaan in de clip en de promotie, die teniet wordt gedaan door de Oranjezomer.

Wendy van Hout zorgt voor dieptepunt en krijgt ontzettend veel kritiek

Hierdoor heeft Powned haar de gelegenheid geboden om zichzelf te promoten via hun platform. In deze gelegenheid heeft Pownews een snackbar uitgekozen waar Wendy haar zangtalent kan tonen.

Groot drama voor Wendy van Hout: Nachtmerrie wordt werkelijkheid!

Volgens diverse bronnen waren de eigenaren van de snackbar niet goed voorbereid op deze gebeurtenis, ook omdat ze beperkte kennis van de Nederlandse taal hebben.

In de schijnwerpers: Alles wat je wil weten en nog niet weet over Wendy van Hout!

Buiten op het terras werden enkele oudere dames gevraagd om als publiek te dienen voor Wendy’s optreden.

Mannen van RoddelPraat komen met ernstig nieuws over Wendy van Hout!

Tot grote vreugde van de dames wordt geuit dat het Oranjezomer-team jaloers lijkt te zijn en dat Wendy moet doorgaan met haar nieuwe uitdaging.

Wendy van Hout is het helemaal zat: ‘ze sturen priveberichten’

Voor Wendy van Hout zelf lijkt dit een aantrekkelijk voorstel, vooral gezien haar tarief van €1.203,95 per half uur, inclusief btw.

Wendy van Hout ondergaat extreme metamorfose: ‘Spijt komt altijd te laat’

Bovendien heeft ze diverse merchandise laten produceren, variërend van sjaals en sleutelhangers tot zelfs slaapmaskers. Echter, na kritiek van het programma lijkt Wendy behoorlijk aangeslagen te zijn.

1. jeetje ze durft wel zeg, wat een bedrag!
2. Wat een bedrag, deze hoogte had ik niet verwacht!
3. Het tarief voor een half uurtje is wel heel erg hoog!
4. Het mag wat kosten, begin maar met sparen!
5. Dit bedrag had ik dus niet verwacht! Wat veel!!!!

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven