Wendy van Hout wil elke kans pakken en deelt haar nieuwste plan om geld te verdienen!

WhatsApp Image 2024 06 09 at 122618jpg

Er lijkt een kort leven beschoren te zijn voor de muziekcarrière van Wendy van Hout. Haar vocale capaciteiten zullen in ieder geval geen zalen vullen.

Er wordt niet uitgesloten door de vriendin van Peter Gillis dat ze ervoor kiest om de microfoon opnieuw opzij te leggen en een andere weg in te slaan. Wat die weg precies inhoudt? “Misschien een boek schrijven”, zegt Wendy.

Hoewel Peter zijn vriendin ervan heeft overtuigd dat ze zangtalent bezit, bleek haar eerste optreden geen succes. Het is geen verrassing waarom: Wendy kan eigenlijk helemaal niet zingen.

Na haar teleurstellende optreden besloot ze pas zanglessen te nemen, een omgekeerde aanpak ten opzichte van anderen.

Wendy van Hout openhartig over grote twijfels: ‘Deze opmerking is zo slecht’

Het valt op dat Wendy geen management heeft. “Als je mij wilt boeken voor een optreden, krijg je mij echt aan de lijn”, legt ze uit. Ondanks de financiële steun van Peter, ziet Wendy zingen als werk.

Veel pijn en verdriet voor Wendy van Hout: ‘Dat hakt er zeker in’

Ondanks de kritiek die Wendy krijgt, overweegt ze misschien te stoppen in de toekomst en een ​​boek te schrijven. Ze zegt: “Misschien zeg ik over een jaar wel, dat heb ik gedaan. Ik stop ermee en ga een boek schrijven”.

Bronnen beweren dat Wendy haar Petertje heeft verlaten: ‘Move on’

Wendy zegt dat ze op zoek is naar alle kansen en als niets anders werkt, kan ze overwegen een carrière op te bouwen op OnlyFans, vergelijkbaar met Nicol Kremers, de ex van Peter.

Groot drama voor Wendy van Hout: Nachtmerrie wordt werkelijkheid!

Wendy zegt: “Je mag altijd uitstapjes maken vind ik, maar je zal mij nóóit op OnlyFans zien, daar heb ik te veel zelfrespect voor”.

1. Ze heeft zelf gelukkig door dat zingen toch niet zo’n goed idee is.
2. Wendy heeft al plan B mocht zingen toch geen succes worden.
3. Kennelijk denkt Wendy dat ze van alle markten thuis is…
4. Dit plan is in ieder geval beter dan die microfoon in de hand!
5. ZE heeft al bedacht wat ze na het zingen wil gaan doen!

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven