Waylon wordt boos na vraag over rondgaand gerucht

WhatsApp Image 2024 05 26 at 122855jpg

In een recent artikel onthulde weekblad Privé dat zanger Waylon, die eigenlijk Willem heet, een grote schuld zou hebben bij de Belastingdienst, welke zou oplopen tot miljoenen euro’s.


Volgens het blad is zijn enorme huis al stilletjes te koop gezet om naar verluidt deze enorme schuld af te betalen.


Tijdens een recente uitzending van de talkshow van Renze Klamer kreeg Waylon onverwacht een vraag over deze geruchten omtrent zijn schuld, wat resulteerde in een boze reactie van de zanger.

Yvonne klapt uit de school over Waylon die met maar liefst 10 vrouwen vreemd ging in een jaar

Volgens Privé heeft Waylon een schuld van minstens een miljoen euro. Het blad citeert: “Hij heeft een aanzienlijke schuld, het gaat om een bedrag met zes nullen. Zijn huis heeft overwaarde, en om hiervan te profiteren, is verkoop onvermijdelijk.”

Waylon woest na zien misselijkmakend fragment

“Hij heeft steun van de regering gekregen, zoals veel mensen, maar die moet je allemaal weer terugbetalen. Als dat geld deels al is uitgegeven, dan heb je een probleem.”

Waylon woest na zien misselijkmakend fragment

Tijdens zijn verschijning in de talkshow van Renze Klamer werd Waylon onmiddellijk geconfronteerd met de geruchten.

Waylon openhartig over periode na overspel: ‘Vertellen wat er echt aan de hand is’

Renze vroeg: ” Ik moet nog even weten, want ik las deze week dat je failliet was, maar dat schijnt niet zo te zijn. Je hebt nog gewoon kleren aan en een gitaar bij je.”

Bizarre beelden van zanger Waylon online gezet: Gaat hij weer over de schreef?

“Ja, ik moest deze week in de krant lezen dat ik mijn huis moet verkopen,” reageerde Waylon zichtbaar verontwaardigd en verrast.

Waylon openhartig over periode na overspel: ‘Vertellen wat er echt aan de hand is’

“Sterker nog, dat het te koop staat. De meest stille verkoop in de geschiedenis van stille verkopen. Ik weet gewoon niet wat er aan de hand is,” legde hij uit waarom hij eerder niet op de geruchten had gereageerd.

Waylon openhartig over periode na overspel: ‘Vertellen wat er echt aan de hand is’

“Weet je wat het is. Nu geef je het ook aandacht en alles dat je aandacht geeft, dat groeit. Ik heb er geen behoefte aan om er aandacht aan te geven, maar Jezus Christus, echt. Het is echt heel heftig,” deelde hij zijn standpunt over de situatie.

Anouk haalt keihard uit naar Waylon en bewerkt zijn foto: Pinokkio!

Over de timing van de publicatie van de geruchten zei hij: “Het is ook een beetje de timing waarop dit soort dingen dan naar voren komen, weet je wel. Het is een dag voor de verjaardag van mijn kind,

“De recente ontwikkelingen zijn verrassend,” merkte ik op toen ik de laatste foto ontving van mijn jongste zoon.”


“Mijn vrouw heeft nog maar acht weken te gaan voordat ons volgende kindje er is, en dan moet ze in de krant lezen dat we ons huis moeten verkopen. Ongelooflijk.”

Bibi is woest en wil dat haar gezin met rust wordt gelaten: ‘Jullie spelen met mensenlevens'

Ondanks de ontkenningen van Waylon, blijft Evert Santegoeds van Privé standvastig bij het verhaal: “Onze berichtgeving over Waylon is zeer nauwkeurig, dat weet je.”


“De geruchten over Waylon zijn talrijk in de omgeving. Er wordt zelfs beweerd dat hij technisch failliet is door een grote belastingschuld. Het gaat om aanzienlijke bedragen!”

Yvonne klapt uit de school over Waylon die met maar liefst 10 vrouwen vreemd ging in een jaar

Waylon reageerde gepikeerd en sarcastisch: “Nee, en zeker niet voor 1,8 miljoen! Voor dat bedrag koop ik het zelfs nog een keer!”

Waylon woest na zien misselijkmakend fragment

1. De berichten over Waylon zijn talrijk in het Gooi!
2. Het is duidelijk dat hij niet blij is met deze situatie!
3. Een boze en sarcastische reactie van de zanger…
4. Gaat allemaal vrolijk verder en dan ook nog een hoogzwangere Bibi
5. Mijn medeleven gaat uit naar zijn zwangere vriendin…

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven