Een vrouw en een attractie: ze hebben samen een kindje

ka 1jpg

Ontmoet de 46-jarige Gaëlle Engel uit Frankrijk, een persoon met de bijzondere eigenschap om verliefd te worden op objecten.

Ze heeft zeven jaar lang een relatie gehad met een achtbaan, maar die liefde is nu voorbij. Engel heeft haar hart nu verpand aan een kermisattractie.

Toen Engel jaren geleden het Duitse Holiday Park bezocht en oog in oog kwam te staan met de achtbaan Sky Scream, wist ze dat dit liefde op het eerste gezicht was.

De band tussen Engel en Sky Scream was diepgaand. Telkens als ze de achtbaan bezocht, omhelsde ze de constructie en praatte ze urenlang met de attractie.

In de tijd dat Engel Sky Scream ontmoette, ging het meer dan alleen praten tegen de achtbaan; ze voelde een sterke band met het attractie.

Helaas besloot het park, ontevreden met haar gedrag bij de attractie, dat ze niet langer welkom was en legde haar een toegangsverbod op. Daardoor kon Engel haar liefde niet langer bezoeken en dat leidde tot het einde van hun relatie.

Gelukkig heeft Engel weer liefde gevonden, dit keer in de vorm van een attractie in Bordeaux, Frankrijk. Daar staat nu haar nieuwe kermisattractie liefde.

Haar toewijding is diep, aangezien ze haar hart aan Gravity heeft verloren. Deze liefde gaat zelfs zo ver dat ze besloten heeft om met de attractie te trouwen.

Zonder enige aarzeling heeft ze beweerd dat zij en Gravity zelfs een zoon hebben. Deze zoon wordt door haar liefkozend een zelfgemaakt model genoemd.

Het is jammer dat haar zoon bij haar thuis woont, waardoor hij zijn vader zelden te zien krijgt. “Ik ga regelmatig bij hem langs en volg hem als hij ‘op tournee’ is.

Met volle passie spreekt ze over haar grote liefde!

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven