Vrouw is naar eigen zeggen de heetste chick op aarde: Oordeel zelf!

WhatsApp Image 2024 03 21 at 234735 2jpg

Soms kan een dosis zelfvertrouwen echt van pas komen, maar zoals altijd is het belangrijk om het in balans te houden.


Te veel zelfvertrouwen kan ook tegen je werken, vooral wanneer je constant pronkt met hoe goed je wel niet bent.


Een actueel voorbeeld hiervan is een model op OnlyFans en Instagram die beweert de ‘heetste chick ter wereld’ te zijn.


Dit model, genaamd Bailey, heeft aanzienlijke rijkdom vergaard dankzij haar opvallende uiterlijk en online aanwezigheid.


Bailey, een 25-jarige vrouw uit Texas, onthult echter dat ze niet altijd zo zelfverzekerd was.


Van jongs af aan was ze ontevreden over haar uiterlijk, wat in Texas veel aandacht trok. Dit leidde tot onzekerheid en een gebrek aan zelfvertrouwen. Ze vertelt aan de Daily Mail:


“Vroeger was ik erg onzeker. Ik dacht dat ik er op een bepaalde manier uit moest zien om geaccepteerd te worden. Externe schoonheidsnormen hadden een grote invloed op mijn zelfbeeld.”


Maar nu is Bailey vol zelfvertrouwen. Ze merkt dat steeds meer mannen haar aantrekkelijk vinden, wat haar zelfvertrouwen een flinke boost heeft gegeven.


Om haar zelfvertrouwen te vergroten, besloot ze een Instagram-account te maken dat volledig draait om haar uiterlijk.


Vandaag dient dit platform voor Bailey voor veel meer dan alleen zelfvertrouwen.


Ze is een sensatie geworden op OnlyFans en Instagram, waar ze miljoenen verdient met haar berichten. Zo is ze zelfs miljonair geworden dankzij haar uiterlijk.


Door haar onzekerheid om te zetten, heeft ze een nieuwe benadering gevonden. Ze zegt: “Ik vertel mezelf elke dag dat ik de heetste chick op aarde ben, dat geeft me zelfvertrouwen.”


Hier zie je enkele foto’s van Bailey. Wat opvalt, is dat ze zich niet te veel lijkt aan te trekken van de Instagram-regels. Neem gerust een kijkje.

@baystayfit

😜

♬ оригинальный звук – Вот завтра точно

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven