Vrouw vindt geen vriendje omdat ze heel mooi is: ‘Het is een eenzaam leven’

WhatsApp Image 2024 06 07 at 092613jpeg

Op dit moment ontdekken vele influencers hun roem op TikTok. Ze hebben elk hun eigen unieke stijl, maar delen één gemeenschappelijke behoefte: het verlangen naar aandacht.

Toch ondervinden enkele van deze influencers moeilijkheden bij het verkrijgen van deze aandacht. Sommigen gaan tot het uiterste om in de schijnwerpers te staan, soms met controversiële opmerkingen.

Een voorbeeld hiervan is Ashley, een TikTok gebruiker die onlangs voor opschudding zorgde met uitspraken over haar liefdesleven.

Zij beweert dat zij “heel erg single” is omdat mannen “geïntimideerd” raken door zowel haar schoonheid als intelligentie. Ook deelt ze mee dat haar volgers verbaasd zijn dat ze nog steeds geen partner heeft.

Het bekijken van dit bericht op Instagram

Een bericht gedeeld door Ash (@stayustyles)

Mannen zijn onder de indruk van haar schoonheid, maar niemand neemt de moeite om een romantische relatie met haar aan te gaan.


Al acht maanden heeft ze geen man meer in haar leven, en ze gelooft dat haar uiterlijk hiermee te maken heeft. Mannen vinden haar te mooi en durven niet vooruit te komen.


Volgens haar worden mannen vaak geïntimideerd door haar schoonheid en zien ze haar meer als een fantasie dan als een persoon die ze durven benaderen. Zelfs als ze toenadering zoeken, zijn de mannen die dat doen volgens haar allemaal “ugo” of “weirdo”.


Deze situatie heeft haar eenzaam gemaakt en raakt haar diep. Ze benadrukt: “Het is een eenzaam leven, zeker als je weet wat je waard bent.”


Ondanks dat je zou verwachten dat haar uitspraken tot verbazing zouden leiden in de opmerkingen, begrijpen veel vrouwen haar juist. Ze herkennen haar ervaringen en tonen begrip voor Ashley.

@ashbabank

lonely life when you know your worth😮‍💨

♬ original sound – A$H

1. Volgens haar is het eenzaam omdat ze weet wat ze waard is… 2. Mannen zijn volgens haar bang voor haar schoonheid 3. Mannen zijn bang omdat ze te knap en te slim is 4. Zou bijna medelijden met haar krijgen.. 5. Meid wat ontzettend sneu voor je!

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven