Vriendin van Elianne vertelt over Thomas Berge: ‘Ik heb genoeg van hem!’

WhatsApp Image 2024 03 17 at 112025 1jpg

Na een periode van schijnbaar gelukkige momenten, is de relatie tussen Thomas Berge en Elianne Zweipfenning onverwacht beëindigd.

Manager Thomas Berge reageert op geruchten relatiebreuk!

Er zijn recentelijk diverse onthullingen gedaan over hun relatie. Op social media leken Thomas Berge en Elianne Zweipfenning gelukkig samen te zijn.

Manager Thomas Berge reageert op geruchten relatiebreuk!

Ze deelden vrolijke foto’s op Instagram en leken een gelukkig gezin te vormen. Echter, privé bleek de werkelijkheid anders te zijn.

Ex haalt snoeihard uit naar Thomas Berge: ‘Voor mij of voor die ander?’

Er kwam plotseling naar buiten dat Thomas zijn partner Elianne had achtergelaten, met alle gevolgen van dien.

Manager Thomas Berge reageert op geruchten relatiebreuk!

Er zijn diverse princessenimmers geweestNa diverse verhalen die naar buiten kwamen over Thomas, waarin hij beschuldigd werd van communiceren met andere vrouwen en zelfs van overspel, bleek dat er ook beweringen waren over losse handjes richting Elianne, maar de ware toedracht achter deze beweringen bleef onduidelijk.

Elianne deed haar kant van het verhaal op internet uit de doeken, waarbij ze openbaarde dat zij alles financiert voor de kinderen en geen financiële ondersteuning van Thomas krijgt.

Op dit moment treedt een vriendin van Elianne op de voorgrond, die helemaal genoeg heeft van het gedrag van Thomas. Ze deelde: “Weet je, ik ben het zat. Ik mag dit niet zeggen, maar Eli belde mij net huilend op.”

De vriendin gaf verdere inzichten: “Ik ben zo klaar met die vent. Ze hadden afgesproken dat ze vandaag nog de noodzakelijke spullen kon ophalen van de kinderen.”

Het blijkt dat Elianne voor niets helemaal naar Alphen aan den Rijn is gereisd, omdat, zo vertelt de vriendin, “die klootzak de sloten van hun huis heeft.”

“Veranderd,” zegt ze.

Manager Thomas Berge reageert op geruchten relatiebreuk!

Er wordt ook gezegd dat Thomas na de breuk helemaal niet meer naar hun kinderen heeft gekeken. Dit gedrag is niet gepast van hem.

Manager Thomas Berge reageert op geruchten relatiebreuk!

1. Deze vriendin heeft besloten niet langer te zwijgen.
2. Het zijn toch geen goede verhalen! Triest…
3. Vooral erg jammer omdat er kinderen bij betrokken zijn!
4. Het is heel verdrietig als dit allemaal waar is.
5. Deze vriendin geeft geen krimp over de zanger!

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven