Voorbeeld van hoe het niet hoort: Vrouw eindigt met vier wenkbrauwen!

brau 1jpg

Steeds meer vrouwen kiezen ervoor om hun wenkbrauwen te tatoeëren om ze opvallender te maken, wat geen verrassing meer is.

Microblading, waarbij fijne lijntjes met inkt worden aangebracht in de bovenste huidlagen met behulp van kleine naalden, is een populaire methode bij vrouwen met lichte wenkbrauwhaartjes.

De inkt vervaagt na verloop van tijd en daarom moet microblading regelmatig worden bijgewerkt om het gewenste resultaat te behouden, waardoor het als semi-permanente make-up wordt beschouwd.

Hoewel microblading minder invasief is dan traditionele tatoeages, kan het nog steeds misgaan als de procedure niet goed wordt uitgevoerd, benadrukt het belang van een professionele specialist.

In een opvallend geval eindigde een vrouw met vier wenkbrauwen als gevolg van een slecht uitgevoerde microbladingprocedure, wat aantoont hoe essentieel het is om zorgvuldig te kiezen wie deze behandeling uitvoert.

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven