Appie de Blauwe Vogel maakt mensen aan het praten met zijn nieuwste video!

WhatsApp Image 2024 05 12 at 180440jpg

De aandacht blijft gericht op de situatie rond Joost Klein. Appie Mussa, een goede vriend van Joost en 25 jaar oud, voegt toe aan de discussie.

Recentelijk heeft hij, onder zijn echte naam Abdulhani Mussa Ali, opnieuw kritiek geuit op het Eurovisie Songfestival in een nieuwe video. Misschien is Appie voor velen boven de 40 een onbekende naam.

Tijdens de tweede halve finale van het Eurovisie Songfestival verscheen hij in een kostuum met een blauwe vogel naast Joost op het podium, wat niet resulteerde in verdere gevolgen.

Appie blijft duidelijk betrokken bij de gebeurtenissen. Eerder deelde hij een video waarin hij verklaarde dat er “eigenlijk helemaal niets aan de hand was” en dat Joost onterecht was weggestuurd.

Appie heeft recentelijk een nieuwe TikTok-video gemaakt, waarin hij opnieuw zijn frustraties uit. Dit keer danst hij verkleed met een snavel op een nummer van Lily Allen.

In het laatste deel van de video steekt hij al dansend provocatief twee vingers op naar het logo van het songfestival toe.

De reden achter Appie’s actie blijft vaag. Het lijkt erop dat de video eerder een uiting van frustratie is dan een daad in de richting van een oplossing.

De recente gebeurtenissen rondom Joost Klein en de reacties van zijn vrienden blijven onderwerp van gesprek en speculatie in de media en onder de fans.

@apsonarmy Lil video i made at the venue 😂😂😂 #eurovision2024 ♬ original sound – Bella&lt3

Wel een hele duidelijke boodschap in de video! Iets met provoceren….

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven