Vliegtuigpassagiers filmen snel bewegend object: Het is zeker geen drone!

ufoojpg

Terwijl Michelle Reyes op 25 maart aan boord was van een vliegtuig boven LaGuardia Airport in de Verenigde Staten, merkte ze een opvallende ‘vliegende cilinder’ op.

De dag erna plaatste ze een video van het incident op Facebook met de vraag: “Ik zag gisteren een ufo toen ik naar huis ging! Kan iemand me helpen identificeren wat dit is?!”

Dit veroorzaakte heel wat speculaties op sociale media over de aard van het object. In een interview met NewsNation op 24 april deelde Michelle het volgende mee:

“Het eerste wat ik deed was een e-mail sturen naar de FAA (Federal Aviation Administration) om hen te informeren over mijn waarneming.”

”Het zou een veiligheidsrisico kunnen zijn, maar helaas heb ik niets van hen gehoord, ze hebben mijn e-mail niet beantwoord.”


Een andere persoon merkte op wat Michelle ook had gezien. “Het is zenuwslopend dat iemand anders ook zag wat ik zag,” voegde ze eraan toe.


Na het bekijken van de beelden verklaarde Thomas Wertman van het Mutual UFO Network in Ohio dat het donkere object zich vlakbij het vliegtuig bevond, dat op het punt stond te landen.


Gezien de locatie, vorm en nabijheid van een commerciële vliegroute, achtte hij het onwaarschijnlijk dat het een helikopter of drone was.


Hij vertelde aan de New York Post: “Drones mogen niet op die hoogte vliegen, niet legaal. Als het iets te maken had met militaire defensie of wetshandhaving, zou je het normaal gesproken niet zo dicht bij een belangrijke vluchtbaan zien. Dat zou een potentieel gevaar kunnen zijn.”


Thomas, “Drones mogen niet op die hoogte vliegen, niet legaal. Als het iets te maken had met militaire defensie of wetshandhaving, zou…De expert die een groot deel van zijn carrière heeft besteed aan het bestuderen van onverklaarbare verschijnselen in de lucht, benadrukte de ongebruikelijke aard van de waarneming.

1. Deze beelden halen de twijfels die je had…weg!
2. Je weet niet wat je ziet bij het bekijken van de beelden.
3. Bizar dit! Kan jij het verklaren?
4. Het object komt wel heel dicht bij het vliegtuig!
5. Deze waarneming is volgens de expert van ongebruikelijke aard!

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven