Vrouw heeft eigen bijzondere genderidentiteit: Wil aangesproken worden als clown zonder geslacht!

WhatsApp Image 2024 05 30 at 084015 2jpeg

De mogelijkheden zijn eindeloos in de hedendaagse wereld. Hoewel volledige acceptatie nog niet overal is bereikt, erkent de overheid diverse genderidentiteiten, inclusief de optie om je geslacht te wijzigen op officiële documenten zoals je paspoort.

Voor sommige individuen is genderneutraliteit de passende keuze, waardoor zij ervoor kiezen om zonder specifieke genderidentiteit door het leven te gaan. Het lijkt alsof de diversiteit aan genderidentiteiten blijft groeien.

Een opvallende persoonlijkheid in dit debat is Tobi, die voor zichzelf nog onbeslist is over de gewenste genderidentiteit als man of vrouw.

Daarom heeft Tobi ervoor gekozen om ‘het’ te worden genoemd. Dit zou op zichzelf geen groot probleem moeten zijn, echter Tobi verlegt de grenzen nog verder.


‘Tobi wenst erkenning voor zijn unieke genderidentiteit en vraagt om officiële erkenning als een van de genders,’ meldt Tobi.


Tobi heeft een naam bedacht voor zijn gender: de genderloze clown. Tobi verklaart dat zijn make-upstijl meer neigt naar een clownachtige look dan naar traditionele cosmetica.


De uitbundige make-up van Tobi straalt een duidelijke clowneske uitstraling uit, wat perfect past bij Tobi’s zelfexpressie.


‘Hoewel de make-up feministische vibes uitzendt, associeert Tobi de clownmake-up met positieve gevoelens en voelt zich eerder een pop,’ onthult Tobi.


“Ik geniet ervan om op een clown te lijken. Ik wil graag als een pop gezien worden. Ik wil geen gender aan mezelf vastgeplakt hebben. Ik ben anders gebouwd,” vertelt Tobi.

@tobitopaz i never talk ab this and i just don’t want to be viewed as gendered and hate the idea that people don’t know so okay thank you #nonbinary #agender #nb ♬ original sound – tobi

1. Tobi wil dat haar gender officieel erkend gaat worden.
2. Ze voelt zich niet serieus genomen…
3. Je vraagt je toch af wat er mis is gegaan…
4. Ze voelt zich geen hij of zij…
5. Genderloze clown moet officieel erkend worden

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven