Tragisch verlies voor Connie Witteman: ‘Hij is uit het leven gestapt’

WhatsApp Image 2024 04 05 at 85934 AM 5jpg

Opnieuw wordt Connie Witteman geconfronteerd met een tragisch verlies, aangezien haar voormalige partner Ben Angelier op 71-jarige leeftijd is overleden.

De details rondom zijn overlijden zijn schokkend, omdat hij zelfmoord heeft gepleegd.

Na het verlies van haar ex-man Hans Breukhoven in 2017 door alvleeskanker, ervaart Connie Witteman nu het overlijden van Ben Angelier, haar voormalige geliefde.

Volgens een bron van weekblad Story is haar ex-partner Ben vorige week in Monaco overleden.

“Hij heeft zelfmoord gepleegd. Ik heb ook gehoord op welke manier, maar dat vertel ik liever niet.”

Connie en Ben begonnen hun relatie in 2012, nadat ze jarenlang vrienden waren geweest.

Tijdens die tijd bespraken ze hun toekomstplannen, en Ben vertelde aan Story: “In Connie heb ik eindelijk de vrouw gevonden die mij gelukkig maakt.”

“Ik wil alles uit het leven halen wat erin zit. Samen met Connie. Ik wil oud worden met haar!”

Echter kwam hun relatie snel ten einde. Connie gaf later aan dat ze de relatie had beëindigd vanwege een intuïtief gevoel dat er iets niet klopte.

“Er klopte iets niet, voelde ik intuïtief aan. Waar ik dat op baseer, vind ik nog te persoonlijk om te vertellen,” zei Connie.

Volgens haar was het een combinatie van verschillende gevoelens en ervaringen tijdens hun relatie die haar deden besluiten ermee te stoppen.

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven