Grote veranderingen in het weer voorspeld deze week: Wat moeten we weten?

regen 1jpg

Heb je afgelopen weekend genoten van de zon met een verfrissend drankje of tijd doorgebracht op het strand?

Velen hebben geluk gehad met het mooie weer van de afgelopen dagen en zijn massaal naar buiten gegaan om van de warme zon te genieten.

Koester dat warme gevoel goed, want volgens Weeronline gaat het mooie weer deze week veranderen naar iets totaal anders.

“De week begint nog zonnig en droog op maandag en dinsdagochtend, maar verwacht in de middagen regenbuien,” volgens Weeronline.

“Op maandag zullen er regenbuien zijn verspreid over het hele land, terwijl op dinsdag de buien waarschijnlijk beperkt zullen blijven tot het zuidwesten.”

Tijdens deze buien is er ook een kans op onweer en windstoten, dus wees voorbereid op mogelijk heftig weer.


Volgens de voorspellingen blijft het aangenaam met temperaturen rond de 21 graden in het zuidwesten en lokale pieken tot 25 of 26 graden in het oosten en noordoosten.


Vanaf woensdag zullen de temperaturen iets dalen naar ongeveer 19 graden overdag. De nachten zullen ook frisser worden met temperaturen tussen de 11 en 13 graden.


Voor de rest van de week wordt er wisselvallig weer voorspeld met afwisseling tussen regenbuien en droge periodes waarin de zon zal schijnen.

Ik hoop dat de weersvoorspellingen niet uit gaan komen!

Heb je dit weekend genoten van het zonnetje met een verfrissend drankje in je hand of heerlijk genoten op het…

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven