Student kan niet de hele dag werken: ‘Te veel klanten, het is te zwaar’

bar 1jpg

In een emotionele video deelt een Starbucks-barista zijn ervaring van een zware werkdag terwijl hij tranen laat vloeien.


De jonge student, die zichzelf identificeert als transjongen, geeft aan dat een werkdag van acht uur te veel van hem vergde.


Hoewel de meeste mensen gewend zijn aan werkweken van 36 tot 40 uur, bleek dit voor de student een enorme uitdaging te zijn.


De student deelt in de video dat de drukte in de winkel en het harde werken hem bijna tot een zenuwinzinking brachten.


“Er komen zoveel klanten en ik moet heel hard werken,” vertelt hij, zijn emoties tonend. Hij overweegt zelfs om helemaal te stoppen met werken vanwege de last die het met zich meebrengt.


“Ik weet niet of ik dit wel kan. Het kwam bijna tot het punt dat ik de zaak wilde uitlopen. Ik zit in de pauzeruimte te huilen, maar ik moest bijna huilen op de werkvloer.”


Over zijn inspanningen om eruit te zien als man en de frustratie die hij voelt wanneer sommige klanten hem nog steeds als vrouw aanspreken, zegt hij: “Ik heb zelfs een snor en een baard laten groeien!”


Omtrent zijn reactie op de werkomstandigheden heeft de video uiteenlopende reacties op sociale media teweeggebracht, variërend van begrip en steun tot kritiek.

1. Echter, het verhaal neemt een nog ernstigere wending….
2. ‘Ik zit huilend in de pauzeruimte’
3. Begint te huilen in een video!
4. Het leven van deze student is extreem zwaar!
5. Wat valt er nog te zeggen na het bekijken van de video….?

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven