Sigrid Kaag verhuist: Huur haar mooie huis voor een flink bedrag per maand!

WhatsApp Image 2024 06 03 at 182550 1jpg

Met haar nieuwe rol als humanitair en wederopbouwcoördinator bij de Verenigde Naties, verhuist Sigrid Kaag naar het buitenland.

Vandaar dat ze haar huis in Den Haag te huur aanbiedt. Aanvankelijk was de maandelijkse huurprijs bijna 6000 euro, maar dit bleek te hoog volgens BekendeBuren.

Daarom heeft de voormalige D66-leider en minister van Financiën besloten de huurprijs met 350 euro te verlagen naar 5500 euro per maand.

Naast de maandelijkse huur wordt er een eenmalige waarborgsom van 5850 euro verwacht, overeenkomend met de initiële huurprijs.

In 2021

“De woning van Kaag werd aangeschaft voor ongeveer 1,4 miljoen euro en wordt gestoffeerd aangeboden. Met een indrukwekkende oppervlakte van 325 vierkante meter, telt het huis in totaal 11 kamers, waaronder zeven slaapkamers en drie badkamers, verdeeld over vier woonlagen en een kelder. De tuin heeft ook een ruime oppervlakte van 101 vierkante meter. De woning is uitgerust met beveiligingsvoorzieningen en wordt voornamelijk aanbevolen voor onder andere ambassade personeel. Het pand is direct beschikbaar.

Voor meer foto’s en informatie, kun je terecht op: https://www.bekendeburen.nl/sigrid-kaag-verlaagt-de-vraaghuur-van-haar-woning-zie-fotos.

1. Er is nog geen huurder en dus is de huurprijs met 350 euro gezakt
2. Alleen voor hele rijke mensen…
3. Voor dat huurbedrag krijg je wel 11 kamers en een grote tuin.
4. Vanaf vandaag is het pand beschikbaar!
5.In de hoop een huurder te vinden is de huurprijs met 350 euro gezakt

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven