Roy Donders krijgt bagger over zich heen: ‘Hij speelt nu overal de hetero’

WhatsApp Image 2024 04 02 at 212234jpg

Roy Donders, de bekende ‘Stylist van het Zuiden’, heeft plannen om zijn biografie met de titel ‘Gewoon Royke’ binnenkort uit te brengen.

Binnen dit persoonlijke verhaal deelt Roy Donders details over zijn leven, zowel in de schijnwerpers als daarbuiten.

Roy Donders de dupe van vriendjespolitiek en haalt dan ook boos uit!

Hij bespreekt de ups en downs van zijn carrière, waarbij hij openhartig praat over de verschillende uitdagingen die hij heeft moeten doorstaan.

Roy Donders slaat nieuwe weg in: ‘Ik had dit nooit verwacht’

Het boek belicht diverse aspecten van zijn leven, waaronder zijn ervaringen met de realityserie ‘Roy Donders: Stylist van het Zuiden’, de tegenslag van het faillissement van zijn kledingwinkel, zijn carrière als volkszanger en de minder bekende kanten van de roem.

Roy Donders openhartig over groots plan toekomst: ‘Weten dat allebei van elkaar’

Shownieuws heeft gesproken met Marvin, de ex-partner van Roy, die positief lijkt te zijn over hun relatie en geen bezwaren heeft tegen hoe hij mogelijk wordt weergegeven in de biografie.

Marvin verwacht dat het boek zich sterk zal richten op Roy zelf, en hij vermoedt dat Roy’s homoseksuele periode mogelijk minder aandacht zal krijgen in het boek.

In onze relatie ergerde ik me altijd eraan dat het bij Roy allemaal om ‘ik’ draaide, dus hij zal ongetwijfeld veel over zichzelf schrijven in het boek.”

“Er zal vast veel ik in het boek staan. Hij speelt nu overal de hetero dus hij zal zijn gay-periode wel zo veel mogelijk buiten beschouwing laten.”

Vorig jaar was er wat ophef rondom Roy Donders, toen hij werd beschuldigd van het onbevoegd toedienen van fillers in zijn cosmetische kliniek aan huis.

Zit er een steekje los bij Roy Donders? ‘Het zit echt bij ons in de familie ja’

Dit nieuws werd naar buiten gebracht door Omroep Brabant. Roy reageerde later op deze kwestie, waarbij hij aangaf af te wachten op antwoorden van diverse instanties over de toestemming voor het toedienen van fillers.

Roy Donders en vriendin met de grond gelijk gemaakt: ‘baby door ouders gehoereerd’

Uiteindelijk bevestigde hij dat dit niet was toegestaan, naar eigen zeggen vanwege veranderingen in de regelgeving waar hij niet van op de hoogte was.

Openhartige Roy Donders doet onthulling: ‘Het zit echt bij ons in de familie ja’😱😬
author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven