Rob over zijn relaties: ‘nooit de innerlijke noodzaak gevoeld om haar trouw te blijven’

WhatsApp Image 2024 04 14 at 124714jpg

De Nederlandse zanger Rob de Nijs (81) heeft de afgelopen jaren in rust geleefd, samen met zijn vrouw Henriëtte en hun jonge zoon Julius.

Zijn verleden vertelt echter een verhaal van opschudding en romantiek, dat binnenkort op een opmerkelijke manier tot leven wordt gebracht.

De aankomende musical genaamd “Malle Babbe” werpt een blik op de muziek en de kleurrijke carrière van Rob de Nijs, met zijn liefdesleven als centraal thema.

Dit verhaal, geïnspireerd op ware gebeurtenissen, belicht de hoogte- en dieptepunten van zijn leven als artiest, inclusief talloze affaires en zijn zoektocht naar echte liefde.

Rob heeft nooit geprobeerd zijn moeilijke relaties en neiging tot ontrouw te verbergen.

In zijn biografie “Zilver” heeft hij openlijk gesproken over huwelijksproblemen en het gevoel van vrijheid buiten zijn huwelijkse verplichtingen.

Zelfs tijdens zijn tweede huwelijk met Belinda Meuldijk kon Rob de verleiding van overspel niet weerstaan, wat uiteindelijk tot een breuk tussen hen leidde.

Het verhaal van Rob’s liefdesleven, vol passie en drama, is een fascinerende reis door de ups en downs van een iconische artiest.

Van zijn turbulente romances tot zijn ontmoeting met zijn huidige vrouw Henriëtte, belooft de musical “Malle Babbe” een boeiende ervaring te worden voor fans van Rob de Nijs en liefhebbers van muziektheater.

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven