Vreemde vondst in reclamebord van supermarkt: ‘ruimte genoeg om in te leven’

bord 1jpg

Er is een vrouw gevonden die bijna een jaar lang het dak van een supermarkt in Midland, Michigan, als haar thuis gebruikte, in een verrassende wending van gebeurtenissen.

De 34-jarige vrouw had haar intrek genomen in het reclamebord van een Family Fare-supermarkt. Daar had ze een geïmproviseerd kantoor opgezet, inclusief een minibureau, vloerbedekking, kleding, een goed gevulde voorraadkast, een printer en zelfs een kamerplant.

De aanwezigheid van de vrouw werd ontdekt toen aannemers eind april een verlengsnoer aantroffen dat niet op het dak thuishoorde.

Het reclamebord waarin ze verbleef, bleek hol te zijn en had een toegangsdeur, waardoor haar verblijf mogelijk was.

Een woordvoerder van de politie beschreef de ruimte als “voldoende om in te leven”, wat ook betekende dat ze er weer uit kon, wat uiteindelijk ook gebeurde.


Na rapportage van het ongebruikelijke snoer door de aannemers, ontdekte de supermarkt het incident en schakelde de politie in.


Nadat de politie haar geconfronteerd had, verliet de vrouw het pand zonder verzet met de woorden:

“Ik zal vertrekken, maak je geen zorgen.”


Hoewel ze niet werd aangeklaagd, kreeg ze een verbod om het pand opnieuw te betreden. Ze kreeg de bijnaam ‘Rooftop ninja’ van de supermarkt omdat ze een jaar lang onopgemerkt op het dak had geleefd.


Kennis van de verblijfplaats van de vrouw was schaars, en niemand vermoedde dat zij haar toevlucht had gezocht op het dak.

De politie blijft verbijsterd over hoe de vrouw onopgemerkt het dak op en af wist te gaan.

“Mijn collega zei: ‘In mijn tienjarige carrière heb ik zoiets nog nooit gezien.’ Hij voegde eraan toe: ‘Je zou nooit denken dat zoiets mogelijk is, maar ik wens haar het beste.’” aldus de politiewoordvoerder.

Wat een ongelofelijk verhaal… hoe is dit mogelijk?

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven