Passagiers in vliegtuig filmen snel vliegend onbekend object: Het is zeker geen drone!

ufoojpg

Terwijl ze op 25 maart aan boord was van een vlucht boven LaGuardia Airport in de Verenigde Staten, zag Michelle Reyes een vreemd verschijnsel: een ‘vliegende cilinder’.

De dag erna plaatste ze een video van het incident op Facebook met de vraag: “Ik zag gisteren een ufo toen ik naar huis ging! Kan iemand me helpen identificeren wat dit is?!”

Dit zorgde voor veel speculaties op sociale media over de aard van het object. In een interview met NewsNation op 24 april vertelde Michelle:

“Het eerste wat ik deed was een e-mail sturen naar de FAA (Federal Aviation Administration) om hen te informeren over mijn waarneming.”

”Het zou een veiligheidsrisico kunnen zijn, maar helaas heb ik niets van hen gehoord, ze hebben mijn e-mail niet beantwoord.”

In dezelfde context merkte Michelle samen met een andere persoon een bepaald fenomeen op, waarover ze zei: “Het is zenuwslopend dat iemand anders ook zag wat ik zag,”.

Na het bekijken van de beelden concludeerde Thomas Wertman van het Mutual UFO Network in Ohio dat het duistere object redelijk dicht bij het vliegtuig was, vlak voordat het ging landen.

Gezien de locatie, vorm en nabijheid van een commerciële vluchtpad, achtte hij de mogelijkheid klein dat het om een helikopter of drone ging.

In een verklaring aan de New York Post benadrukte hij: “Drones mogen niet op die hoogte vliegen, niet legaal. Als het iets te maken had met militaire defensie of wetshandhaving, zou je het normaal gesproken niet zo dicht bij een belangrijk vluchtpad zien. Dat zou een potentieel gevaar kunnen zijn.”

Thomas, die een groot deel van zijn loopbaan heeft

“Benadrukt de ongebruikelijke aard van de waarneming, onverklaarbare verschijnselen in de lucht bestudeerd te hebben,”

1. De twijfels die je had worden weggenomen door deze beelden!
2. Het bekijken van de beelden doet je verbazen.
3. Dit is bizar! Kun jij het verklaren?
4. Het vliegtuig wordt heel dicht benaderd door het object!
5. Volgens de expert is deze waarneming van ongebruikelijke aard!

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven