Wat een treurnis: Nieuwe tegenslag voor Roy Donders en zijn partner Michelle

WhatsApp Image 2024 05 07 at 164923jpg

Recentelijk hebben Roy Donders en Michelle een emotioneel zware periode doorgemaakt door het verlies van hun geliefde hondje Fifi.

Hun verdriet deelden ze via sociale media, waar ze spraken over het verlies van Fifi, die al geruime tijd leed aan een zwak hart en medicatie nodig had.

Vriendin Roy Donders komt met groot nieuws: ‘Oh spannend’

In een emotionele post deelde Michelle dat Fifi uiteindelijk bezweken was onder het gemis van haar vriendin Lola en dat de laatste zes weken bijzonder zwaar waren.

Roy Donders laat er geen gras over groeien: ‘Weten dat allebei van elkaar’

Michelle deelde ook dat Fifi, die bijna elf jaar lang een steun en toeverlaat voor haar was, nu vredig rust naast Lola. “Wat gaan we jou missen,” schreef ze.“Fifi zal voor altijd in ons hart zijn.”

Nachtmerrie wordt werkelijkheid voor vriendin Roy Donders: ‘Ik kan wel janken’

Op Instagram Stories deelde Roy het trieste nieuws en plaatste hij een foto van Fifi, terwijl hij herinnerde aan het recente verlies van hun andere geliefde huisdieren, waaronder Paris, die na bijna 15 jaar bij de familie te hebben geleefd overleed.

Openhartige Roy Donders doet onthulling: ‘Het zit echt bij ons in de familie ja’😱😬

Ondanks deze zware tijd hebben Roy en Michelle ook goed nieuws te delen; hun realityserie “Roy Donders: Altijd Wat Bijzonders” keert terug met een nieuw seizoen.

Openhartige Roy Donders doet onthulling: ‘Het zit echt bij ons in de familie ja’😱😬

Deze serie, die aan het eind van mei te zien zal zijn op TLC en discovery+, volgt het dagelijks leven van Roy Donders en Michelle.

Roy Donders slaat nieuwe weg in: ‘Ik had dit nooit verwacht, jullie waarschijnlijk ook niet’

In het eerste seizoen stond de zwangerschap van Michelle en de geboorte van hun dochter Romi centraal, terwijl het nieuwe seizoen onder andere de doop van Romi en de transformatie van Roy’s voormalige kliniek in een wellness & spa zal laten zien.

Vriendin Roy Donders doet belangrijke oproep: ‘Daar had ik blijkbaar last van’

Jeetje wat heftig en allemaal zo vlak achter elkaar

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven