Niet te geloven: Ophef door rare opmerking over ouders van Joost Klein!

jjjpg

Henny Huisman heeft zijn kritiek geuit op Joost Klein vanwege de voortdurende strijd van Joost met het verlies van zijn ouders op jonge leeftijd.

Op jonge leeftijd verloor Joost zijn vader aan kanker, terwijl zijn moeder minder dan een jaar later overleed aan een hartstilstand. Na het overlijden van zijn ouders kreeg Joost steun van zijn oudere broer en zus.

Joost werd gediskwalificeerd tijdens het Eurovisie Songfestival. De details rondom dit incident moeten nog worden verduidelijkt.

Joost Klein gaat NL vertegenwoordigen op het Eurovisie songfestival met deze herrie!

Volgens diverse media heeft Joost om privacy gevraagd na zijn optreden, aangezien het einde van zijn lied ‘Europapa’ emotioneel is en opgedragen aan zijn overleden ouders.

Joost Klein gaat NL vertegenwoordigen op het Eurovisie songfestival met deze herrie!

In een interview met De Nieuwe Revu deelt Henny Huisman zijn ongezouten mening. Huisman zegt:


“Het nog steeds parten spelen van het verlies van zijn ouders is niet minder erg, maar het is inmiddels vijftien jaar geleden.”


”Met mijn moeder die vorige maand om 16.45 uur overleed en ik om 20.30 uur op het podium stond. Je bent artiest of je bent het niet. Met zulke zaken moet je leren omgaan.”


Huisman is van mening dat Joost geen tweede kans verdient, “Als je deelneemt aan zo’n groot evenement, moet je alle consequenties aanvaarden.”


”Het gebruik van een Stuntkabouter en een blauwe vogel is acceptabel, maar binnen een internationale omgeving kun je niet zelf bepalen wat je wilt.”

Hennie Huisman is absoluut geen fan van Rachel Hazes en haalt dan ook snoeihard uit!

Volgens Hennie Huisman heeft Joost moeite met autoriteit tijdens het Songfestival: “Je hebt niet de volledige regie over je eigen act als je meedoet aan het Songfestival. Wat ik heb begrepen, is dat Joost hier niet goed mee om kan gaan en moeite heeft met autoriteit.”

Hennie Huisman heeft forse kritiek op Joost en zegt: “Mensen zeggen: ‘Dat is typisch Joost.’ Maar als Jantje wekelijks iets steelt bij de Albert Heijn kun je dat toch ook niet wegwuiven met: ‘Dat is typisch Jantje’?”

Grote zorgen om gezondheid Henny Huisman: 'heb ik besloten te stoppen'

Volgens Huisman is Joost niet geschikt voor dit soort evenementen vanwege zijn gedrag en karaktereigenschappen: “Wat Joost doet, hoort niet. Ik zie gedragingen en karaktertrekken bij hem waardoor ik denk: hij is niet geschikt voor dit soort evenementen.”

1. Dit gaat wel heel erg ver! 2. Er zijn grenzen! Dit gaat te ver.. 3. Ongelooflijk dat iemand zulke dingen zegt 4. Volgens mij zit er een steekje los 5. Deze opmerkingen zijn gewoon te erg!

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven