In Toronto woonachtig, is Tiffany Leigh een moeder van een dochtertje dat op anderhalfjarige leeftijd begon met het eten van krekels als maaltijd.
Tijdens een bezoek aan Azië proefde Tiffany voor het eerst insecten, waaronder krekels, gefrituurde tarantula’s en geroosterde schorpioenen.
Toen haar dochter vast voedsel kon eten, besloot Tiffany ook haar dochter insecten te laten eten om verschillende redenen.
“Ze hebben een uitstekende eiwitverhouding en kunnen worden gebruikt om veel duurder voedsel te vervangen,” zo verklaarde Tiffany.
“Zoals rundvlees, kip en varkensvlees. Ik bespaar nu bijna $100 op mijn wekelijkse boodschappen,” vertelde Tiffany.
Krekels bevatten veel eiwitten: twee eetlepels krekelpoeder leveren 100% van de dagelijkse eiwitbehoefte van een kind.
1. Zodra haar kindje iets ouder is gaat ze deze insecten ook geven!
2. Deze moeder noemt meerdere redenen om dit te doen
3. Zo weet ze te besparen op duurder voedsel…
4. Wat moeten we hierover zeggen…
5. Ze houdt op deze manier veel geld over!