Mis je auto-onderdelen? Hier kun je ze misschien terugvinden!

onjpg

Denk eraan om je auto ’s nachts in een garage te parkeren of op een veilige plek te laten staan.

Een andere optie is het installeren van een betrouwbare camera, gewoon voor wat extra gemoedsrust. Het is altijd vervelend als essentiële onderdelen ontbreken.

Dieven zijn altijd actief, en voor je het weet, kunnen je auto-onderdelen op de zwarte markt belanden, zelfs tot in Tsjechië.

Ja, je hebt het goed gelezen, Tsjechië. Oorspronkelijk dachten we dat het Hongarije was, gezien de trieste omstandigheden, maar het bleek toch Tsjechië te zijn.

Dit land staat bekend om zijn prachtige vuurwerk en mensen die moeite hebben met het respecteren van andermans eigendommen.

We kwamen hierachter door een bord met ‘Czesci’ erop. Best goed speurwerk, al zeggen we het zelf.

Indien je onlangs

Als je onderdelen bent kwijtgeraakt, kan het verstandig zijn om alvast naar Tsjechië te rijden met een andere auto.


Je kunt namelijk daar een goede kans maken om je gestolen onderdelen terug te kopen, en dat voor een schappelijke prijs natuurlijk. Want hebberigheid is natuurlijk niet aan de orde in Tsjechië. Via.


1. Ben jij de dupe? Grote kans dat het onderdeel van je auto hier ligt! 2. Ben je wat kwijt dan moet je hier even een kijkje gaan nemen. 3. Volop auto onderdelen te koop, wellicht hetgeen jij nu kwijt bent! 4. Niet normaal zeg! Hier moet je dus gaan zoeken 5. Jouw autodeur weg of bumper? Even hier gaan kijken!

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven