Olcay Gulsen vertelt waarom zij en Ruud de Wild uit elkaar gingen

olc 1jpg

Toen Olcay Gulsen en Ruud de Wild vorig jaar aankondigden uit elkaar te gaan, was iedereen verrast.

Ze leken een goed leven te hebben samen en hadden zelfs een eigen realityshow. Wat was de reden voor de breuk? In een interview met de nieuwe Vrouw onthult Olcay voor het eerst waarom ze uit elkaar gingen.

Olcay Gulsen over haar eigen serie: Inhoudelijker veel beter dan de Meilandjes

Voor Olcay Gulsen bleek het simpelweg dat ze niet goed bij elkaar pasten. “Ik denk dat we gewoon twee heel verschillende personen zijn, met uiteenlopende interesses en behoeften in het leven.”

Olcay Gulsen over haar eigen serie: Inhoudelijker veel beter dan de Meilandjes

In het begin van hun relatie was dit niet zo duidelijk, maar na het samenwonen werd het verschil steeds meer merkbaar.

Olcay Gulsen over haar eigen serie: Inhoudelijker veel beter dan de Meilandjes

“Ruud leidt een regelmatig leven, terwijl ik spontaan ben. Ik wil niet nu al plannen maken voor mijn vakantie in juli, dat maakt me onrustig.”

Dochter Ruud de Wild klapt uit de school: ‘Heeft geen zin dat ik er ben’😲😥

“Het gevoel van: waarom ben jij zo? Het waren veel van dit soort kleine dingen die ik dacht, are you kidding me, waarvan ik dat gevoel niet wegkreeg.”

Olcay Gulsen wil nooit meer met deze man samenwerken: ‘Alleen maar ruzie’

Olcay heeft aangegeven dat ze samen hebben geprobeerd om de relatie te laten werken voordat ze moesten toegeven dat het niet ging.

Olcay Gulsen wil nooit meer met deze man samenwerken: ‘Alleen maar ruzie’

“Mijn gevoel was tegen het settelen en proberen het beste uit het leven te halen. Uiteindelijk heb ik besloten om de knoop door te hakken.”

Olcay Gulsen heeft het appartement van ex Ruud gekocht voor DIT enorme bedrag!

In het begin bleven Olcay en Ruud nog vrienden, maar die relatie is nu anders geworden. Olcay hoopt op een betere vriendschap in de toekomst. “Ik hoop dat we uiteindelijk weer normaal contact kunnen hebben. Ruud heeft het daar wat moeilijk mee, maar ik geloof dat we betere vrienden zijn dan partners,” aldus Olcay.

Huh? Ruud de Wild doet bizarre onthulling over zijn breuk met Olcay Gulsen!

1. Olcay neemt geen blad voor de mond en vertelt hoe het echt zit! 2. Gulsen neemt geen blad voor de mond en vertelt hoe het echt zit! 3. Voor eens en voor altijd een eind aan al die geruchten 4. Toch jammer dat dit zo gegaan is. 5.Ze neemt geen blad voor de mond en vertelt hoe het echt zit!

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven