Olcay Gulsen betrapt op fout in informatiecontrole

WhatsApp Image 2024 05 10 at 134000jpg

Er is momenteel aandacht voor Olcay Gulsen door het Instagram-account @TheFakeBirkinSlayer, dat bekend staat om het blootleggen van valse designeritems.

Met ongeveer 315.000 volgers heeft dit account al eerder bekende namen zoals Sarah van Soelen, Yolanda Hadid, en de Vedder zussen Esther en Anne onder de loep genomen.

Olcay Gulsen heeft het appartement van ex Ruud gekocht voor DIT enorme bedrag!

Deze keer is Olcay Gulsen het middelpunt van de belangstelling vanwege een beige Kelly tas van het luxemerk Hermès, waarvan experts aangeven dat deze overduidelijk nep is.

Olcay Gulsen besluit open kaart te spelen en onthult ware reden van relatiebreuk met Ruud!

Olcay Gulsen staat bekend om haar voorkeur voor ‘dupes’, betaalbare alternatieven voor dure designerartikelen.

Geschrokken Olcay Gulsen deelt heftig nieuws: ‘Een van de ergste nachten uit mijn leven’
Olcay Gulsen wil nooit meer met deze man samenwerken: ‘Alleen maar ruzie’

In haar blogposts heeft ze onder andere geschreven over ‘Dit Zijn Dé Hermès Birkin Bag Dupes’ en ‘Dit Zijn De Mooiste Look A Like Hermès Slippers’.

Dochter Ruud de Wild klapt uit de school: ‘Heeft geen zin dat ik er ben’😲😥

De impact van het kopen van nepdesignerwaren wordt vaak onderschat. Alastair Gray, een onderzoeker naar namaak, heeft met Harpers Bazaar Arabia de duistere kanten van deze industrie gedeeld:

“Wat toeristen op vakantie vaak niet zien aan die neppe handtassen, is dat ze mogelijk in elkaar zijn gezet door kinderen die uit hun familie zijn weggesmokkeld…”

Olcay Gulsen heeft het appartement van ex Ruud gekocht voor DIT enorme bedrag!

@TheFakeBirkinSlayer benadrukt dat hun missie niet is om individuen te pesten. In een verklaring op hun Instagram-account laten ze weten:

Olcay Gulsen besluit open kaart te spelen en onthult ware reden van relatiebreuk met Ruud!

Informatie die Yvonne Coldeweijer ontving wijst erop dat de Vedder zussen verrast waren door de aandacht die ze kregen nadat ze in de spotlight werden geplaatst.

Yvonne Colderweijer trekt Volendamse beerput open: Ook deze zanger is vreemdgegaan!

“Bij een eerdere gelegenheid hebben de Vedders de oorspronkelijke foto verwijderd, waardoor deze automatisch verdween uit de verhalen van de Birkin slayer,” onthulde de bron. “Opvallend genoeg is deze Birkin daarna nooit meer op sociale media verschenen.”


De impact wordt vaak onderschat door velen…

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven