Grote teleurstelling voor Glennis Grace! ‘Toch maar een streep onder zetten’😲😱(4 minuten lezen)

Grote teleurstelling voor Glennis Grace! ‘Toch maar een streep onder zetten’😲😱(4 minuten lezen)

25 januari 2023 Uit Door Trendy Filmpjes

Voor Glennis Grace was het jaar 2022 niet het beste jaar en volgens medium Liesbeth van Dijk gaat ook 2023 niet het jaar van de zangeres worden.

Volgens Liesbeth kan Glennis zich maar beter voorbereiden op het ergste. Liesbeth laat in Shownieuws weten: ,,Mensen kunnen haar niet vergeven”

De voorspelling voor dit jaar is volgens het medium niet goed. ,,Glennis Grace… Ik voel echt dat er heel weinig gebeurt.

Het is een beetje over. Helaas. Sommige mensen worden dingen vergeven, maar bij haar niet. Er hangt iets om haar heen, waardoor mensen haar niet kunnen vergeven, dus haar carrière is een beetje over.

Sisters of Soul, ik zie het niet. Ze gaat ook naar achteren.” In Shownieuws laat Evert Santegoeds weten dat Liesbeth wel heel negatief is en dat Nederland de zangeres gewoon moet vergeven.

,,Glennis heeft haar straf gehoord en gaat dat een dezer dagen uitvoeren en daar krijgen we al dan niet wat van mee.

Dan geeft ze nog één interview en dan moeten we er met z’n allen toch maar een streep onder zetten lijkt mij”, aldus Evert in Shownieuws.

ZOJUIST BINNENGEKOMEN:
Grote schrik en zorgen voor Jan Boskamp: ‘Het was heel slecht’🙏😥

,,Glennis is natuurlijk een enorm talent en ook al kan ik de hits van haar niet allemaal op een rij noemen… Als ik haar zie optreden op feesten en partijen, die stem heeft ze nog steeds.”

Liesbeth besluit ook nog een voorspelling te doen over een aantal andere bekende Nederlanders, waaronder André Hazes.

,,Dat met Monique zal nooit een vaste relatie blijven. Hij zal altijd zijn vrijheid nodig hebben. En ik hoop dat hij inzicht gaat krijgen dat het allemaal niets toevoegt, drank en drgs.

Ik hoop dat hij sterk blijft, want het sluipt er weer in. Het blijft een onrustig mens vanbinnen”, aldus Liesbeth. Mart Hoogkamer is vervolgens aan de beurt en daar zegt Liesbeth het volgende over:

,,Stemproblemen, ja ik voel het al. Dat heeft ook te maken met veel stress op zijn stem. Hij forceert het iets teveel. Dit is iemand die heel ver kan komen, maar hij heeft rust nodig.”

ZOJUIST BINNENGEKOMEN:
Dries Roelvink plaatst ongepaste reactie onder bericht van Andre Hazes!😲😣