Samantha de Jong onherkenbaar: Reacties uitgeschakeld en verwijderd!😲😱(4 minuten lezen)

Samantha de Jong onherkenbaar: Reacties uitgeschakeld en verwijderd!😲😱(4 minuten lezen)

24 januari 2023 Uit Door Trendy Filmpjes

De 33-jarige Samantha de Jong, beter bekend als Barbie heeft een bezoekje gebracht aan een schoonheidssalon. Het resultaat zorgt voor veel commentaar.

De salon in Den Haag is kennelijk ontzettend trots dat Samantha een bezoekje bracht aan hun salon en dus plaatste zij een filmpje van Barbie op TikTok.

De eigenaresse van de salon heeft Barbie een make-over gegeven en het resultaat is nu te zien in een video. Kijkers weten niet wat ze zien.

De site jezuswatslecht meldt dat de blondine zelfs vergeleken wordt met de 67-jarige modeontwerpster Donatella Versace.

De reacties van de kijkers zijn niet mals en dus nam de schoonheidssalon het besluit de reacties uit te schakelen.

Barbie is enkele maanden geleden bevrijd uit een b0rdeel waar zij naar eigen zeggen gedwongen werd om sks te hebben met anderen.

Je zou denken dat dit haar flink heeft laten schrikken, echter heeft Samantha nu een OnlyFans en F2F account aangemaakt waar ze pkante content deelt en de prijzen liegen er niet om…

Onlangs maakte Barbie bekend dat ze een account zou gaan aanmaken om de heren te kunnen vermaken, uiteraard tegen betaling.

ZOJUIST BINNENGEKOMEN:
Louisa Janssen deelt bizarre transformatie: ‘Nu is alles nog opgezwollen’😲😱

Wanneer je betaalt kun je haar video’s bekijken. De bedragen zijn hoog, zo betaal je voor een maand-abbonnement 1500 euro.

Wil je niet aan een abonnement vastzitten dan kun je ook gewoon voor losse video’s betalen, schrik niet, deze kosten tussen de €500 en €900.

Na haar bevrijding liet zij zich vrijwillig in een kliniek opnemen. Ze ging in gesprek met weekblad Story en deed een aantal onthullingen.

De realityster liet weten dat ze nooit vrijwillig als pr0stituee te hebben gewerkt. ,,Ik ben gedwongen”, vertelde ze.

Ondanks alle narigheid blijft ze positief. ,,Het jaar 2023 wordt voor mij een mooi begin van mijn nieuwe leven. Ik voel me na deze twee maanden al zo goed. Maar ik weet ook dat ik er nog niet ben.

Ik ben trots op wat ik hier heb bereikt en dat ik het verleden achter me kan laten. Ik sta positief in het leven en heb van veel mensen afscheid genomen”, laat ze destijds aan Story weten.

ZOJUIST BINNENGEKOMEN:
Emotionele Simon Keizer: ‘Ik heb mijn best gedaan’🙏😥