Vrouw schrikt zich kapot als ze het eindresultaat ziet van haar nieuwe permanente wenkbrauwen!

Vrouw schrikt zich kapot als ze het eindresultaat ziet van haar nieuwe permanente wenkbrauwen!

De populariteit van cosmetische ingrepen neemt toe in de hedendaagse maatschappij, waar uiterlijk een prominente rol speelt, zowel bij mannen als vrouwen.

Steeds meer jongeren laten cosmetische behandelingen uitvoeren, zoals het slijpen van gezonde tanden voor facings en het opspuiten van lippen.

Dit fenomeen is duidelijk zichtbaar in televisieprogramma’s zoals ‘Echte Meisjes in de Jungle’ en ‘Ex on the Beach’, waar deelnemers vaak afschrikwekkende resultaten laten zien van dergelijke ingrepen.

Door dergelijke ingrepen kunnen mensen vergelijkbare uiterlijke kenmerken krijgen.


Er zijn ook subtielere opties naast de meer ingrijpende behandelingen, zoals het stylen van wenkbrauwen of het verven van het haar.


Zelfs permanente make-up is niet echt permanent, aangezien het na enkele jaren vervaagt en bijgewerkt moet worden.


Permanente make-up kan een tijdsbesparing zijn, bijvoorbeeld

Voor permanente make-up kunt u kiezen voor aangebrachte eyeliner, gekleurde lippen of wenkbrauwen.

Als het resultaat tegenvalt, of bijvoorbeeld te dik is aangezet, kan dit leiden tot een ongewenst langdurig effect, zoals bijvoorbeeld de ‘harige rupsen’ boven de ogen, zoals te zien is bij deze dame.

Deze trends in cosmetische ingrepen benadrukken de veranderende percepties van schoonheid en het verlangen van veel mensen om hun uiterlijk aan te passen. Daarbij kan de keuze voor een behandeling zowel positieve als negatieve gevolgen hebben.

Scroll naar boven