Martien Meiland doet bizarre en enge onthulling: Alles tot in de puntjes geregeld!😱😥(3 minuten lezen)

Martien Meiland doet bizarre en enge onthulling: Alles tot in de puntjes geregeld!😱😥(3 minuten lezen)

24 januari 2023 Uit Door Trendy Filmpjes

In de Story doet de 60-jarige Martien Meiland een toch wel behoorlijk bizarre en gestoorde onthulling. Hij is er zelf ziek van.

De ex kasteelheer laat namelijk weten dat hij bang is dat hij niet heel oud zal worden en dus heeft hij zijn uitvaart al tot in de puntjes uitgedacht.

Uiteraard is de ex kasteelheer ook jong geweest en heeft hij wel eens domme dingen gedaan, waaronder een avondje glaasje draaien.

“Daar kwam uit dat ik zou trouwen met ene Erica, twee kinderen zou krijgen en mijn overl!jden verband had met de getallen vier en zes”, vertelt hij in het blad.

De eerste twee voorspellingen zijn inmiddels uitgekomen, Hij is getrouwd met Erica en samen hebben zij twee dochters. Inmiddels is hij de 46 gepasseerd en dus vreest Martien nu dat hij niet ouder wordt dan 64.

ZOJUIST BINNENGEKOMEN:
Samantha de Jong onherkenbaar: Reacties uitgeschakeld en verwijderd!😲😱

“Ik heb mij voorgenomen dat ik dat hele jaar niet in een vliegtuig stap. Want ik ben later nog eens bij een waarzegster geweest. Zij pakte een foto van mij en zei: ‘O, ik word helemaal misselijk. Ik zie iets met een vliegtuig…’”

Martien is zo bang dat hij zijn gezin al helemaal op de hoogte heeft gebracht over hoe zijn uitvaart er uit zou moeten zien, mocht zijn nachtmerrie uitkomen.

Het glaasje draaien en het verhaal van de waarzegster hebben diepe indruk op hem gemaakt. Hij kan het dan ook niet loslaten.

“De mensen moeten met een mooie zwarte shawl uit Italië en zwart gaas voor hun ogen op mijn uitvaart verschijnen. (…)

‘Why Tell Me Why’ van Anita Meyer moet gedraaid worden. Dan blijft het nog een beetje gezellig.”

ZOJUIST BINNENGEKOMEN:
Dave Roelvink komt in actie voor daklozen: ‘Dus dat doe ik ook niet meer’🙏😲