John van den Heuvel reageert op moordaanslag Peter: ”Wie gaf de opdracht?”??

John van den Heuvel reageert op moordaanslag Peter: ”Wie gaf de opdracht?”??

John van den Heuvel reageert op moordaanslag Peter: ”Wie gaf de opdracht?”??

Op zijn Instagram heeft John van den Heuvel met ‘diepe verslagenheid’ een emotioneel bericht geplaatst over de moordaanslag van collega Peter R. de Vries. “Hoe godvergeten slecht moet je zijn om dit te doen? Wat is er misgegaan in iemands leven om iemand die gewoon zijn werk doet en van grote betekenis is voor de maatschappij, zo af te knallen”

Net zoals de rest van Nederland zit ook John met een heleboel vragen. “Wie gaf de opdracht? Denkt diegene werkelijk dat hij met het uitschakelen van Peter R. de Vries heeft gewonnen? Meent die persoon werkelijk dat er een journalist is die nu zijn werk neerlegt?” In zijn bericht heeft John het ook over eerdere aanslagen. “Ook na de aanslagen op De Telegraaf met een brandende auto, de raketaanval op Panorama, de moord op broer van de kroongetuige en zijn advocaat Derk Wiersum en het doodschieten van misdaadblogger Martin Kok bleven misdaadverslaggevers gewoon hun werk doen.” Met een krachtig statement sluit John zijn bericht af. “Niemand zette een stap terug. Dat zal ook nu niet gebeuren. Misdaadverslaggever Peter R. de Vries zou niet anders verwachten van zijn collega’s. Wij zwijgen nooit.”

Bekijk de originele post van John van den Heuvel via onderstaande link:

https://www.instagram.com/p/CRCF4dUpxpk/?utm_source=ig_web_copy_link

Het bericht John van den Heuvel reageert op moordaanslag Peter: ”Wie gaf de opdracht?”?? verscheen eerst op SocialMedia Dagblad.

Scroll naar boven