Gordon gaat uit zijn stekker en komt met zeer fel commentaar: ‘Schaam je diep’

Gordon gaat uit zijn stekker en komt met zeer fel commentaar: ‘Schaam je diep’

Een winterse special van de show ‘Casa di Beau’ wordt gepresenteerd door Beau van Erven Dorens. Hierin verblijven bekende Nederlanders in een luxueuze omgeving en voeren tegelijkertijd diepgaande gesprekken.

Gordon laat van zich horen en bevestigt gerucht: ‘Ik ben zijn papa’

Deze keer vindt de show plaats in een koude winterlocatie, in plaats van de gebruikelijke zomerse Italiaanse villa waar Beau altijd zijn gasten ontvangt.

Gordon laat van zich horen en bevestigt gerucht: ‘Ik ben zijn papa’

Altijd gaat Beau in zijn programma diepgaande gesprekken aan met zijn gasten over verschillende onderwerpen en bijzondere situaties.

Gordon woest op het OM en laat het er niet bij zitten: ‘Het kan niet waar zijn’

Op 7 januari belooft de geplande uitzending spannend te worden met gasten als presentator Ruben Nicolai, voormalig Ajax-trainer Maurice Steijn, en de veelbesproken zanger/presentator Gordon.

Gordon over het maken van keuzes: ‘Een van de drie moest het gewoon ontgelden’

In de preview lijkt Gordon, bekend om zijn uitgesproken persoonlijkheid en controversiële momenten, al voor opschudding te zorgen met zijn felle commentaar.

Gordon barst in tranen uit: ‘Ik was gewoon niet meer mezelf’

In de eerste beelden haalt Gordon hard uit naar iemand die hem het leven zuur heeft gemaakt. ‘Wat hier gebeurt is karakterm00rd! Ik zou willen zeggen tegen degene, waarvan ik weet dat hij dit kijkt: ‘Schaam je diep!”

Gordon laat het er niet bij zitten en haalt hard uit: ‘ik zal nooit breken’

Na een tumultueus jaar met het verbreken van zijn verloving met Gavin Rozario en spanningen met zowel SBS6 als collega Gerard Joling, is Gordon nog steeds actief in de entertainmentwereld.

Gerard Joling haalt wederom uit naar Gordon: ‘ik vind hem wel een heel slecht voorbeeld’

Ook zijn confrontaties met Johan Derksen hebben de aandacht getrokken. Desondanks laat Gordon zich niet uit het veld slaan.

Johan Derksen haalt uit naar deze bekende Nederlander: ‘dan ben je niet goed bij je hoofd’

Binnenkort zal hij te zien zijn in een nieuwe Nederlandse film, optredens verzorgen bij Omroep Max, en er wordt zelfs gespeculeerd over een mogelijke reünie met Gerard Joling.

Gerard Joling betrapt op jokken: Is hij zijn eerdere opvallende uitspraak vergeten?

Deze aflevering belooft een mix van entertainment, confrontatie en mogelijk verrassende wendingen. We moeten nog even geduld hebben.

Gordon laat het er niet bij zitten en haalt hard uit: ‘ik zal nooit breken’
Scroll naar boven