Keiharde confrontatie voor Suzan en Freek: ‘Ongemakkelijker, wat stiller’😱🤔(4 minuten lezen)

Keiharde confrontatie voor Suzan en Freek: ‘Ongemakkelijker, wat stiller’😱🤔(4 minuten lezen)

24 januari 2023 Uit Door Trendy Filmpjes

Het muzikale duo Suzan en Freek zijn een jaar lang door de camera gevolgd voor hun documentaire ‘Tussen Jou en Mij’ dat op Netflix te zien is.

Het stel is niet alleen een muzikaal duo maar ook een liefdeskoppel en zij gingen het gesprek aan met het ANP over hun documentaire.

Het gevolgd worden door een camera was in het begin zeker even wennen, er werd thuis gefilmd maar ook backstage tijdens hun optredens.

‘In het begin was dat wel even wennen. Omdat er zo’n grote cameraploeg meekomt, creëert dat opzien op straat. Maar het went wel’, zegt Freek daarover.

‘De eerste dagen waren we wat ongemakkelijker, wat stiller. Maar je ziet wel de echtheid, want er wordt gewoon in gekibbeld’, vult Suzan aan.

Freek omschrijft zichzelf en zijn grote liefde Suzan in de documentaire als ‘twee normale mensen in een niet-normale wereld’.

‘We hebben echt vette dingen meegemaakt, zoals met een helikopter naar optredens vliegen, maar we hebben ook veel gehaast en gestrest. Je ziet dan hoe het voor ons is om dat allemaal te doen.’

ZOJUIST BINNENGEKOMEN:
Sylvana Simons behoorlijk onder vuur: ‘Het absolute dieptepunt’😲😱

Vorig jaar stond hun agenda ontzettend vol en door de documentaire hebben ze geleerd dat ze het dit jaar iets rustiger aan moeten gaan doen.

‘We hebben ons te druk gemaakt omdat we alles wilden doen’, zegt Freek. ‘Ik heb wel geleerd dat we enigszins vrij moeten zijn. We zien nu ook familie en vrienden meer om rust te krijgen.’

Suzan laat weten dat hun documentaire ook laat zien hoe zij tegen dingen aanlopen. ‘Het toont nu ook hoe heftig het voor ons is, dat hadden we toen niet in de gaten. Toen stonden we in de aan-stand, nu hebben we iets beter voor onszelf leren kiezen.’

De documentaire is een mijlpaal voor het stel, echter laten ze weten dat er voorlopig geen nieuwe documentaire zal gaan komen.

‘We wilden het meest bijzondere jaar uit onze carrière vastleggen, dit was eigenlijk een soort samenvatting van de aanloop naar onze carrière.

We hebben verteld hoe het nu is, misschien maken we over vijftien jaar nog een terugblik’, zegt Freek. Suzan vult aan: ‘Voorlopig zijn we wel even uitgeluld.’

ZOJUIST BINNENGEKOMEN:
Pijlen gericht op vrouw Samantha Steenwijk: ‘Dan krijg je dit soort ellende’😲😣