Frans Duijts laat weten nooit te klagen te hebben: ‘Ze vonden me een knuffelbeer’

Frans Duijts laat weten nooit te klagen te hebben: ‘Ze vonden me een knuffelbeer’

Er heeft een opmerkelijke transformatie plaatsgevonden bij de Nederlandse zanger Frans Duijts, aangezien hij maar liefst veertig kilo is afgevallen, een indrukwekkende prestatie.

Ondanks zijn blijdschap over zijn nieuwe uiterlijk, bekent Duijts dat hij voorheen zeker niet tekortkwam aan vrouwelijke aandacht. Zijn recente openhartigheid komt voort uit de documentaire over André Hazes junior uit 2022.

Frans Duijts kapot in programma: ‘Dikke patser, ben je gek geworden ofzo?’

In een interview gaf Duijts, die bekend staat om zijn liefde voor een drankje, aan dat hij nooit heeft geklaagd.Het weekblad Story onthult dat Frans Duijts vroeger regelmatig liters Bacardi dronk.

Deze twee bekende Nederlanders halen hard uit naar Frans Duijts: ‘Dikke narcist’

Zelfs gaf hij toe dat hij soms onder invloed op het podium stond en beschreef dit gedrag als een gevoel van onoverwinnelijkheid. “Je denkt dat je alles aankan, en dat je je alles kunt veroorloven.”

Deze twee bekende Nederlanders halen hard uit naar Frans Duijts: ‘Dikke narcist’

De zanger staat bekend om zijn voorliefde voor snackbarlekkernijen zoals shoarma en bitterballen,Frans Duijts heeft ooit een gewicht van ongeveer 140 kilo gehad. Na een gastric sleeve-operatie, een ingreep om de maag te verkleinen, is hij echter bijna 40 kilo afgevallen.

Hij lijkt zijn nieuwe gewicht te behouden en onthulde in de Telegraaf dat zijn vrouw niet van magere mannen houdt en hem liever niet verder ziet afvallen.

Frans Duijts krijgt de volle lading: ‘Jij bent de realiteit volledig verloren’

Zelfs toen hij zwaarder was, herinnert hij zich dat hij altijd populair was bij vrouwen. Hij zegt: “Sowieso heb ik nooit te klagen gehad over weinig aandacht van vrouwen toen ik te zwaar was. Ze vonden me een knuffelbeer”

Stoute jongensdroom Frans Duijts wordt werkelijkheid: ‘Kan bijna niet slapen’

Duijts benadrukt dat hoewel hij af en toe nog geniet van een rum of een snack, hij niet meer excessief eet en drinkt zoals voorheen.

Frans Duijts heeft spijt: ‘Dat zou ik nu niet meer laten gebeuren’

Als professional is hij echter nog steeds betrokken bij de drankindustrie, omdat hij sinds 2019 zijn eigen drankhandel, 5 O’clock, in Tiel runt.

Stoute jongensdroom Frans Duijts wordt werkelijkheid: ‘Kan bijna niet slapen’
Scroll naar boven