Dave Roelvink onder handen genomen door vriendin: ‘Dit is compleet mislukt’😱😲(4 minuten lezen)

Dave Roelvink onder handen genomen door vriendin: ‘Dit is compleet mislukt’😱😲(4 minuten lezen)

25 januari 2023 Uit Door Trendy Filmpjes

Dave Roelvink begon een aardige bos haar op zijn koppie te krijgen en dus vindt hij dat het tijd is dat zijn vriendin er de schaar in zet.

Op Insta laat Dave weten dat hij zijn lange lokken zat is. „We hebben besloten dat het tijd is voor een nieuw kapsel”, zegt Dave. „Jíj́ hebt dit besloten”, corrigeert Jazzlyn hem.

Het koppel verdeeld het haar van Dave in drie stukken en vriendin Jazzlyn begint vervolgens te knippen met de keukenschaar.

Dave en zijn partner komen al snel tot de conclusie dat dit geen goed idee was. „Je zei dat je kon knippen”, zegt Dave. „Dit is totaal mislukt!”

In de reacties onder zijn video doet Dave een oproep aan zijn vaste kapper met de vraag of hij nog een plekje vrij heeft om de chaos te herstellen.

De oudste zoon van Dries Roelvink kwam deze week nog in actie nadat hij doorhad dat een aantal daklozen op de grond lagen te slapen voor zijn huis.

Buiten is het al behoorlijk koud, laat staan op de grond slapen en dus besloot Dave zijn topmatras aan te bieden.

ZOJUIST BINNENGEKOMEN:
Louisa Janssen deelt bizarre transformatie: ‘Nu is alles nog opgezwollen’😲😱

De 28-jarige influencer deelt beelden hiervan op zijn Instagram. ‘We laten ze hier niet op de grond slapen hoor’, zegt Roelvink, terwijl hij op straat loopt met zijn topper.

In weer een andere video in zijn Stories wenst hij de daklozen een fijne avond. Op de beelden is te zien hoe de mannen inmiddels al op de topper liggen die zij gekregen hadden.

‘Deze gasten liggen hier altijd voor mijn deur in de buurt’, vertelt Roelvink. ‘Ik heb ze al meerdere malen aangeboden of ik iets voor ze kan betekenen.

Of ik ze geld moet geven voor een hotel of een opvang, of ik ze kan helpen met van de drgs en alc0hol af te komen zodat ze weer een leven op kunnen bouwen.’

‘Vandaar dat ik dit soort kleine dingen doe. De keren dat ik ze geld geef, zie ik ze uren later helemaal bezopen rondlopen. Dus dat doe ik ook niet meer’, legt hij uit.

ZOJUIST BINNENGEKOMEN:
Simon Keizer plaatst emotioneel bericht: ‘Ik heb mijn best gedaan’😥🙏