Meningen over het gewicht van Nicol Kremers

WhatsApp Image 2024 05 10 at 081307jpg

Een opvallende nieuwe wending in het leven van Nicol Kremers volgde na haar breuk met Peter Gillis, waarbij ze ‘exclusieve content’ begon te verkopen op platforms zoals OnlyFans.

De keuze van vrouwen om dergelijke platforms op te zoeken wanneer hun traditionele carrièrepaden veranderen is een bekend fenomeen.

Nicol Kremers heeft kiekjes laten maken op heilige locatie: Lef en lak aan alles en iedereen

Openbare figuren zoals Famke Louise hebben soortgelijke stappen gezet en ontdekt dat dit een lucratieve manier kan zijn om inkomsten te genereren, vooral voor diegenen met een grote online aanhang.

Nicol Kremers laat zich van haar zakelijke kant zien en is van plan haard door te pakken!

Het lijkt erop dat Nicol, die voorheen niet gewend was grote sommen geld zelf te beheren, nu profiteert van haar nieuwe onderneming. Of ze haar tijd nu besteedt aan reizen of thuisblijft om content te maken, blijft een vraagteken.

Nicol Kremers heeft verhuisplannen: ‘Om eventuele straf te ontlopen’

Een tijdlang was er weinig activiteit te zien van de ex van Peter op sociale media, wat allerlei geruchten over een mogelijke vakantie voedt.

Nicol Kremers heeft het zo slecht nog niet: Dit is haar luxe woning aan het water!

De bestemming van haar reis blijft voorlopig onbekend, maar volgers vermoeden dat ze geniet van lekker eten, gezien haar zichtbaar toegenomen gewicht. Dit onderwerp is uitgegroeid tot een populair gespreksonderwerp onder haar fans.

Nicol Kremers krijgt advies om haar woning te verlaten: ‘voorlopig niet terug te komen’

Er is een opmerking geplaatst, vermoedelijk door iemand die zichzelf ‘Ludo uit GTST’ noemt, waarin wordt gesuggereerd dat Nicol in het fictieve restaurant De Rozenboom goed heeft gegeten, refererend naar de serie.

Nicol laat beelden zien van kapotgemept gezicht:  Dit heeft Peter aangericht!

Nicol krijgt ook positieve reacties op haar nieuwe uiterlijk, waarbij vooral haar ‘nieuwe kuiltjes’ geprezen worden.

Nicol Kremers gaat door moeilijke periode: Haar kinderen hebben alles gezien!

Haar community houdt nauwlettend in de gaten hoe dit nieuwe hoofdstuk in haar leven zich ontwikkelt, hopend dat ze niet hetzelfde pad bewandelt als ‘Petertje’.

Ze is zeker wat gewicht aangekomen en schaamt zich er niet voor!

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven