Moeder verdient veel geld per jaar, maar kan haar kinderen niet alles geven.

geldjpg

Er is een opvallende bekentenis gedaan door een vrouw die ruim 81.000 pond per jaar verdient, omgerekend zo’n 93.000 euro, en toch moeite heeft om financieel rond te komen.

Familie Khaled heeft niet genoeg aan uitkering: Leefgeld is maar 150 euro per week

Zelfs eenvoudige dingen zoals een tijdschrift of make-up zijn voor haar te duur geworden. De stijgende kosten van levensonderhoud zijn overal voelbaar, waarbij het nog zwaarder lijkt te zijn in het Verenigd Koninkrijk dan in Nederland.

Weet jij wat je moet doen als je geld vindt op straat? Het antwoord is verrassend!

Op het forum Mumsnet heeft een alleenstaande moeder haar frustraties gedeeld, welke werden opgepikt door het tabloid The Mirror.

Vrouw blijft graag rest van haar leven in bijstand:  ‘Ik kan opstaan zo laat als ik wil’

De moeder schrijft: “Het is niet zo dat ik helemaal geen eten kan kopen, maar ik moet dagelijks puzzelen om uit te komen.”

Kijkers Steenrijk, Straatarm woedend: ‘Deze jongen staat op de site van Radar!’

Volgens haar lukt het haar niet meer om zelfs kleine luxeartikelen zoals een kopje koffie, een tijdschrift of een lippenstift aan te schaffen.


Ze vraagt zich af: “Wie heeft er tegenwoordig nog spaargeld?” De vrouw legt uit dat ze een alleenstaande co-ouder is en in Londen woont, waar de hypotheekkosten extreem hoog zijn.

Familie Khaled heeft niet genoeg aan uitkering: Leefgeld is maar 150 euro per week

“Al mijn gespaarde geld is op, en nu kan ik helemaal geen leuke dingen meer doen. Ik kan mijn kinderen niets geven en we kunnen nooit iets leuks doen.”


Er wordt gedacht dat een inkomen van 81.000 pond per jaar, wat neerkomt op 6.750 pond per maand, toereikend zou moeten zijn. Maar volgens de vrouw is dit niet het geval.

Weet jij wat je moet doen als je geld vindt op straat? Het antwoord is verrassend!

Ze uit ook haar frustratie over de overheid: “Ik begrijp niet hoe zij kunnen beweren dat de economie geweldig draait en dat de inflatie meevalt.”

Vrouw blijft graag rest van haar leven in bijstand: ‘Ik kan opstaan zo laat als ik wil’

Haar bericht kreeg veel respons. Een andere gebruiker schreef: “Ik verdien iets meer dan jij en houd ook nog maar weinig over. Mijn hypotheek bedraagt 1.300 pond per maand.”

contant geld uit de muur te trekken in 2024!

Deze moeder kan nog net eten kopen voor haar kinderen…

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven