McDonald’s medewerkers vertellen welke 4 gerechten zij nooit kiezen!

mcdo 1jpg

De keuze bij McDonald’s is niet beperkt tot alleen de Big Mac, want het menu biedt een breed scala aan andere gerechten. Iedereen heeft zijn eigen voorkeuren als het om fastfood gaat.

De medewerkers van McDonald’s, die niet alleen de maaltijden bereiden maar ze ook regelmatig met personeelskorting consumeren, weten waarschijnlijk het beste welke gerechten ze liever overslaan.

Business Insider heeft gesproken met huidige en voormalige medewerkers om erachter te komen welke maaltijden ze liever vermijden. Hier zijn vier van de minst populaire gerechten onder het personeel van McDonald’s:

De Filet-O-Fish van McDonald’s heeft een rijke geschiedenis. Het was het eerste niet-hamburgergerecht op het menu in 1965 en is sindsdien een icoon geworden. Vooral tijdens de vastentijd is het populair, omdat katholieken op vrijdagen geen vlees eten.

Het is zelfs een van de favoriete gerechten van voormalig president Trump, die vaak twee visburgers tegelijk bestelt, samen met twee Big Macs en een grote chocolademilkshake.

Maar volgens twee medewerkers van de fastfoodketen waarmeeVolgens Business Insider, is dit gerecht toch echt minder populair.

Vooral oudere klanten vinden de Filet-O-Fish handig omdat het makkelijker te kauwen is, maar een voormalige medewerker uit Virginia houdt persoonlijk niet van de smaak ervan. Een ander personeelslid omschreef de visburger als “tamelijk smakeloos”.

Een medewerker uit Minnesota heeft aangegeven dat hij nooit kiest voor de gezondere opties op het menu, zoals de salades.

Hij heeft geen voorkeur voor de hoeveelheid sla en groenten in de salades en denkt dat de calorieën onverwacht hoog zijn.

Bijvoorbeeld, de ‘Crispy Chicken Salad’ bevat 520 calorieën en de ‘Bacon Ranch Salad with Buttermilk Crispy Chicken’ bevat er 490. Ter vergelijking, een Big Mac heeft 540 calorieën.

Volgens twee andere medewerkers vermijden ze de kipburgers omdat deze naar hun mening te vet zijn door de hoeveelheid boter die wordt gebruikt, waardoor ze ongezonder zijn dan ze lijken.


Volgens een voormalige manager van een McDonald’s-vestiging wordt altijd vermeden om de nieuwe gerechten op het menu te bestellen en gaat de voorkeur uit naar de basisproducten van de fastfoodketen.


Niet alle gerechten op het gevarieerde menu van McDonald’s vallen in de smaak bij het personeel vanwege hun persoonlijke voorkeuren en gezondheidsbewuste keuzes die een rol spelen bij hun menukeuze.


Het is van belang om te onthouden dat smaken nu eenmaal verschillen, en wat de ene persoon lekker vindt, kan voor een ander juist minder aantrekkelijk zijn.


1. Grote kans dat jij dit nu ook niet meer gaat bestellen!
2. Deze gerechten laten medewerkers aan zich voorbij gaan!
3. Deze populaire snacks eten zij dus gewoon niet!
4. Grote kans dat jij dit nu ook niet meer gaat bestellen!
5. Medewerkers slaan deze gerechten over!

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven