McDonalds brengt populaire burger terug op zomermenu!

mcdo 1jpg

Bij de aankomende zomer onthult de fastfoodketen hun nieuwste zomermenu, boordevol opwindende verrassingen.


Maak je klaar, want de geliefde McSpicy maakt een glorieuze comeback, tot vreugde van alle fans van een beetje pit in hun burger.


De tijd van het jaar is weer aangebroken waarbij McDonald’s ons verwent met hun jaarlijks zomermenu.

Oud medewerker McDonalds doet bizarre onthulling: ‘De manager keurde het goed’

Niet alleen keert de McSpicy terug, maar ook de verfrissende drankjes, met de populaire Citrus Lemonade en een gloednieuwe Red Fruit Lemonade, perfect voor de dorst tijdens warme dagen.

Oud medewerker McDonalds doet bizarre onthulling: ‘De manager keurde het goed’

En dat is nog niet alles, want ook de Sharebox maakt zijn terugkeer. Ideaal voor een dagje in het park of een gezellige avond met vrienden, deze box bevat tien heerlijke Chicken McNuggets, tien Cheese Snacks en maar liefst drie smakelijke sauzen.

Oud medewerker McDonalds doet bizarre onthulling: ‘De manager keurde het goed’

Er wordt melding gemaakt van de terugkeer van de Chicken Big Mac en Cheese Snacks op het menu voor dit seizoen, wat de keuze verruimt.

McDonalds besluit groen te verwijderen zonder overleg: Boer komt in actie en neemt wraak!

McDonald’s staat bekend om de Big Mac, maar biedt daarnaast een breed scala aan gerechten, waarbij ieders voorkeur voor fastfood aan bod komt.

De medewerkers van McDonald’s, die vaak de maaltijden bereiden en ook zelf regelmatig consumeren met personeelskorting, hebben inzicht in welke gerechten de voorkeur genieten en welke niet.

Business Insider heeft met zowel huidige als voormalige medewerkers gesproken om te ontdekken welke maaltijden zij liever mijden, zodat nu vier van de minst populaire gerechten van McDonald’s bekend zijn.

De Filet-O-Fish van McDonald’s heeft een rijke geschiedenis, als het eerste niet-hamburgergerecht op het menu in 1965, en heeft sindsdien een iconische status verworven, vooral geliefd tijdens de vastentijd vanwege het ontbreken van vlees op vrijdagen onder katholieken.

Naar verluid is het gerecht een favoriet van voormalig president Trump, die er vaak twee tegelijk bestelt, samen met twee Big Macs en een grote chocolademilkshake.

Twee medewerkers van de fastfoodketen vertelden dat dit gerecht eigenlijk minder populair is dan gedacht.

Een voormalige medewerker uit Virginia merkte op dat de Filet-O-Fish vooral gewaardeerd wordt door oudere klanten vanwege de zachtere textuur, maar zelf is hij er geen fan van. Een andere medewerker beschreef de visburger als “tamelijk smakeloos”.

Een medewerker uit Minnesota geeft aan dat hij niet snel zal kiezen voor de gezondere opties op de menukaart, zoals de salades.

De medewerker is niet enthousiast over de overvloed aan sla en groenten en vindt ook dat de calorieën verrassend hoog zijn.

In het voorbeeld, bevat de ‘Crispy Chicken Salad’ 520 calorieën, terwijl de ‘Bacon Ranch Salad with Buttermilk Crispy Chicken’ er 490 bevat. Als vergelijking heeft een Big Mac 540 calorieën.

Volgens twee andere medewerkers van Business Insider vermijden ze de kipburgers omdat ze vol zitten met boter, waardoor ze ongezonder zijn dan ze lijken.

Een voormalige manager van een McDonald’s-vestiging heeft laten weten dat hij altijd de nieuwe gerechten op het menu vermijdt en de voorkeur geeft aan de basisproducten van de fastfoodketen.

Hoewel McDonald’s een gevarieerd menu heeft, genieten niet alle gerechten de voorkeur van het personeel. Hun persoonlijke smaken en gezondheidsbewuste beslissingen spelen een rol bij hun menukeuze.

Het is van groot belang om te onthouden dat smaak een persoonlijke kwestie is, en wat de een lekker vindt, kan minder aantrekkelijk zijn voor een ander.

1. Dat is niet alles… Ook deze favorieten komen terug!
2. In het zomermenu zullen meerdere favorieten terugkeren!
3. Hier gaan heel veel mensen blij van worden
4. Niet alleen de burger maar nog meer zal terugkeren!
5. Het zomermenu zorgt voor een lach op het gezicht van velen!

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven