Maxime Meiland krijgt het zwaar: ‘verdient aan het verspreiden van leugens’

WhatsApp Image 2024 04 11 at 135231jpg

Ondergedompeld in een juridische strijd met haar vermeende misbruiker, bevindt Maxime Meiland zich in een moeilijke positie.

De man, die recentelijk in de uitzending van Roddelpraat zijn verhaal deed, beweert dat Maxime toenadering zocht in plaats van andersom.

Hij refereert aan een voorval op een verjaardagsfeest van de Meiland-familie, waarbij hij aanwezig was terwijl Maxime afwezig bleek te zijn.

De man heeft een rechtszaak tegen Maxime aangespannen om niet onterecht beschuldigd te worden, maar de rechter oordeelde in het voordeel van Maxime, ondanks eerdere uitspraken bij Stor NL.

Als gevolg moet de man meer dan 4.000 euro aan proceskosten betalen, zonder duidelijkheid over termijnbetaling.

Maxime heeft beslag laten leggen op zijn bankrekening, waardoor hij deze niet kan gebruiken.

Een crowdfunding is gestart om de kosten te dekken en voor een bodemprocedure.

De man benadrukt de ironie dat hij moet betalen om de waarheid te achterhalen, terwijl Maxime mogelijk profiteert van leugenachtige verhalen.

Maxime komt erachter dat haar ‘misbruiksslachtoffer’ aanzienlijke steun krijgt van veel Nederlanders, met meer dan 12.000 euro door 844 donateurs.

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven