Foto van Maxime roept vragen op: Is baby nummer 3 onderweg?

ml 1jpg

In een idyllische bosrijke omgeving heeft Maxime Meiland een romantische foto op Instagram geplaatst waarop zij en haar echtgenoot Leroy Molkenboer elkaar zoenen.

De foto heeft lovende reacties ontvangen over hoe gelukkig het stel eruitziet.

Onder haar volgers heeft de foto echter ook speculaties aangewakkerd.

Een van hen vroeg zich af of de foto een hint was naar een mogelijke derde baby, een suggestie die extra gewicht kreeg toen Maxime de reactie leuk vond.

Bovendien heeft het gezin onlangs een ziekenhuisbezoek afgelegd, wat de geruchtenmolen verder heeft gevoed.

Maxime Meiland heeft altijd laten weten dat ze openstaat voor een derde kindje.

Tijdens een interview met het weekblad Story vorig jaar onthulde ze dat ze gestopt was met het gebruik van haar spiraaltje en geen andere anticonceptiemethoden toepast, een keuze die volgens haar ook haar grootmoeder en moeder hebben gemaakt.

Hoewel de gedachte aan een derde kind haar soms angstig maakt vanwege de druk van het eerste levensjaar, blijft de wens voor nog een kind sterk, zodat Leroy ook twee biologische kinderen zou hebben, zoals Maxime heeft aangetoond.

Ze heeft toegegeven dat Leroy dit geen geldige reden vindt, omdat hij zich al vader voelt van hun huidige kinderen.

In haar biografie beschrijft Maxime de gemengde emoties en spanning die de situatie met zich meebrengt, waarin ze openhartig haar worstelingen met anticonceptie en de complexiteit van het moederschap bespreekt.

Fans blijven in spanning afwachten of de familie binnenkort uitbreiding zal aankondigen.

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven