Maxime Meiland draagt zwemkleding: Volgers letten hier sterk op!

meijpg

Er lijkt een afname te zijn in populariteit van de Meilandjes, voorheen een fenomeen op de Nederlandse televisie. Het lijkt erop dat Nederland genoeg begint te krijgen van Meiland.

Na vijf jaar van constante aanwezigheid op tv, lijkt het publiek misschien wat vermoeid van de familie, vooral bekend door het extravagante gedrag van Martien Meiland.

Bizarre details over Martien en zijn bezoekjes aan parkeerplaatsen: ‘anders dan gewend van hem’

Oorspronkelijk trok Martien veel aandacht met zijn uitbundige gedrag en iconische kreetjes, maar na al die tijd lijkt het publiek enigszins afgeleid.

Moeten we ons zorgen maken om Martien? ‘Op zich valt het bij mij nog wel mee’😥😲

Maxime Meiland, die steeds meer de flamboyante stijl van haar vader lijkt over te nemen, vindt het ook lastig om de gunst van het publiek vast te houden.

Maxime Meiland in geldnood? Dit vraagt ze voor haar bolide op Marktplaats!

Met bijna 570.000 volgers op Instagram deelt ze nog steeds actief haar dagelijks leven. Onlangs heeft ze reclame gemaakt voor een zwemkledingmerk tijdens een bezoek aan Porta del mar Beach Villas in Griekenland.

Maxime Meiland komt haar woord niet na en zorgt voor grote teleurstelling: ‘Vrij snel gestopt’

Op focus van volgers lag niet op het beoogde peddelsurfen van de post, maar eerder op de grootte van Maxime’s voeten.

Nog meer verbazingwekkende verhalen op straat gegooid over Maxime Meiland!

Speculaties onder enkele volgers suggereerden zelfs dat ze mogelijk schoenmaat 44 heeft, opgemerkt vanwege een potentieel ongunstige fotohoek.

Maxime Meiland maakt eindelijk een eind aan de geruchten en licht tipje van de sluier op!

De nadruk op haar voeten heeft veel reacties opgeroepen, waardoor de aandacht weg is van de werkelijke inhoud van haar bericht. Om te zien waar al deze commotie om draait, kijk naar de tweede foto op haar Instagram.

Dat valt inderdaad wel op!

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven