Martijn Krabbe blijft optimistisch: ‘Ik ben eigenlijk heel dankbaar’

WhatsApp Image 2024 05 10 at 080107jpg

Vorige week deelde Martijn Krabbé een update over zijn gezondheid, nadat eerder bekend werd dat de presentator een vorm van kanker heeft.

De zware diagnose heeft Krabbé echter niet zijn optimisme doen verliezen. Hij zegt: “Het lijkt erop dat ik veel geluk heb en eigenlijk dankbaar moet zijn.”

Martijn Krabbé misdraagt zich volledig in winkel

In maart werd bekend dat bij Martijn kanker is ontdekt. Hij wenst geen details prijs te geven over de specifieke vorm en mogelijke behandelingen.

Martijn Krabbé misdraagt zich volledig in winkel

“Mijn ziekte is mijn intimiteit op dit moment en dat blijft het ook, het liefst zo lang mogelijk,” zei de presentator eerder op Instagram.

Martijn Krabbé misdraagt zich volledig in winkel

Hij put veel steun uit zijn gezin en benadrukt dat zij het het zwaarst hebben. “Voor mijn gezin is dit het moeilijkst,” aldus Krabbé in zijn eerste verklaring. Op Instagram noemt hij zijn vier kinderen en zijn vrouw.

In de foto die Martijn vorige week deelde zijn de sporen van zijn behandeling duidelijk zichtbaar – zijn gezicht was flink opgezet. Toch blijft hij optimistisch.

In zijn laatste update deelt de presentator dat de eerste resultaten van de scans goed zijn. “Het lijkt erop dat ik vooralsnog veel geluk heb en eigenlijk dankbaar moet zijn,” aldus Martijn.

Weekblad Privé schrijft dat Martijn veel steun en lieve reacties ontvangt. Hij is al jaren een vertrouwd gezicht in de tv-wereld en wordt door veel collega’s gewaardeerd.

Het is nog niet bekend wanneer Martijn weer op televisie te zien zal zijn, aangezien hij momenteel werkt aan zijn herstel.

Jeetje het is en blijft toch behoorlijk heftig….

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven