Martien en Erica zeggen bijzondere dingen over luxe: ‘Wat een onzin’

WhatsApp Image 2024 06 07 at 104907jpg

De familie Meiland is een fenomeen in Nederland waarvan wordt gedacht dat ze genieten van luxe, met hun indrukwekkende villa’s en dure auto’s. Maar beweren ze echt dat materiële rijkdom niet belangrijk voor hen is?


In hun realityshows laten de Meilandjes graag hun weelderige levensstijl zien, inclusief kostbare renovaties en snelle auto’s. En wanneer ze niet bezig zijn met luxe, zijn ze waarschijnlijk aan het verhuizen.

Populariteit Maxime Meiland daalt hard: ‘Er hangt een vervelend sfeertje om haar heen'

In een interview met Weekend beweren Martien en Erica echter dat dit beeld niet helemaal juist is! Ze streven naar een eenvoudig leven. En wie dacht dat ze niet zonder luxe zouden kunnen, heeft het mis!

Erica Meiland maakt geen vrienden: ‘Dat was toch vreselijk, je moet je schamen'

Voor hun nieuwe programma reizen Martien en Erica heel Europa door om te kamperen, zonder al te veel luxe. “Ik heb niet veel luxe nodig, ik hou niet van een luxe leven,” zegt Erica.

Erica doet boekje open over liefde van Martien: ‘Hij had een paar keer met hem afgesproken’

“Hopelijk gaat het regenen wanneer we op reis zijn in de kleine camper. Dan kunnen we binnen gezellig spelletjes spelen,”

Erica doet boekje open over liefde van Martien: ‘Hij had een paar keer met hem afgesproken’

Er is echter luxe aanwezig als het op hun huizen aankomt. Momenteel zijn ze bezig met de bouw van hun eigen villa waar ze volgend jaar zullen verblijven. Desondanks streven ze naar eenvoud, zelfs in hun nieuwe onderkomen.

Man haalt snoeihard uit naar de familie Meiland: ‘ronduit onaangenaam’

“Veel mensen geven de voorkeur aan een regendouche aan het plafond tegenwoordig. Ik daarentegen niet,” merkte Martien op. “Ik geef de voorkeur aan een gewone douchekop. Al die opsmuk.”

Moeten we ons zorgen maken om Martien? ‘Op zich valt het bij mij nog wel mee’😥😲

Of luxe en rijkdom daadwerkelijk afwezig zullen zijn bij de Meilandjes blijft een vraag. Toch is het bouwen van een eigen villa een indicatie dat ze hun eenvoudige levensstijl wel zullen behouden!

Martien Meiland sceptisch over deze dame: ‘die staat te boek als onbetrouwbaar!’

1. Dit gaat echt niemand geloven hoor!
2. Dat kunnen ze we zeggen maar we zijn niet helemaal gek!
3. Bijzondere uitspraken, geloven ze het zelf?
4. Ze bewijzen toch telkens weer het tegendeel
5. Keep on dreaming, moeilijk te geloven…

author avatar
Mischa P.
Hoi. Ik ben Mischa P., altijd nieuwsgierig en vol vragen. Als onderzoeksjournalist duik ik diep in elk verhaal, op zoek naar de naakte waarheid. Dit artikel? Een klein stukje van mijn wereld, recht uit het hart.
Scroll naar boven